Prima pagină  »  Ştiri  »  Licitaţie de caritate, cu două exemplare American Chopper, inspirate de Cadillac
27 IULIE 2011, 11:20
4,071
4
Licitaţie de caritate, cu două exemplare American Chopper, inspirate de Cadillac
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
Dacă aţi urmărit vreodată show-ul American Chopper de pe Discovery Channel, cu siguranţă personajele de mai jos Vă vor fi cunoscute. Cei de la Orange Country Choppers şi Paul Jr. Designs, sau altfel spus compania tatălui Paul Teutul Sr. şi cea a fiului său – Paul Teutul Jr. – au construit, fiecare din ele, câte o motociclete unică, în scopuri caritabile.

Motocicletele au fost dezvăluite la sfârşitul lunii iunie 2010, iar timp de 12 luni toţi entuziaştii au avut ocazia să participe la o licitaţie online, plasând oferte crescânde pentru oricare din cele două chopper-e. Iar banii colectaţi din vânzarea celor două motociclete urmează să fie donaţi către organizaţia CureDuchenne, care militează pentru tratarea unei forme unei forme răspândite de distrofie musculară.

Ei bine, au mai rămas doar 4 zile până la încheierea termenului de prezentare a ofertelor pentru licitaţie, iar cele făcute până acum sunt suficient de încurajatoare. Motocicleta tatălui a atras miza maximă de 51,000 dolari, în timp ce motocicleta construită de Paul Teutul Jr. are o miză maximă de 112,000 de dolari! Da, se pare că fiul rebel îşi va devansa tatăl, asta dacă în zilele ce au mai rămas nu mai răsare o miză minune pentru motocicleta tatălui!

Ambele motociclete au un design inspirat din modelele Cadillac, fiind şi construite cu suportul celor de la Cadillac. Motocicleta tatălui Paul Teutul Sr este echipată cu un motor V2 de 160 CP, frâne Brembo de mari dimensiuni, cadru unghiular, iar ţeava de eşapament este centrată în partea din spate, asemeni celei de pe Cadillac CTS Coupe. Motocicleta mai dispune de alte câteva elemente preluate de pe modelele Cadillac, inclusiv embleme preluate de seria V, dar şi un ceas preluat de pe bordul unui CTS şi amplasat pe rezervorul motocicletei. Până farul sau jantele sunt preluate şi adaptate de pe modele Cadillac.

De cealaltă parte, motocicleta fiului Paul Teutul Jr. are un design mult mai fluid, dar care abundă în linii unghiulare, asemeni filosofiei de design Cadillac. Gurile de evacuare sunt laterale, de această dată, şi puternic evidenţiate, iar vopseaua aplicată este una neagră, din paleta Cadillac. Motorul este acelaşi, însă această motocicletă este echipată şi cu suspensie pneumatică. Frânele sunt puternic evidenţiate şi au aplicat pe ele logo-ul „V-Series”, iar blocurile optice spate şi emblema de pe spate sunt preluate de la sedanul Cadillac CTS.
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 27 Iulie 2011 - 11:39
As vrea si eu asa o JAWA... xD xD
0
0
dima
Chişinău
la 27 Iulie 2011 - 11:42
JR. bine inteles ca a facut un lucru mai bun decit SR, suspensie pneumatica la moto asta in genere e super.
0
0
Mihail
Chişinău
la 27 Iulie 2011 - 12:56
si cu banii care o sai stringa ar fi bine sai tie oleak sa nui dea in somalia! da sa mai astepte ca mult no mai ramas pina cind americanii o sa moara de foame :)...
nu mototsihlishili is neh.iovii... da interesant asas de jioase?
daca o anini pe asta intro glopisica si se opreste in loc ap R.I.P OULE! ;)
1
0
Amator
Chişinău
la 27 Iulie 2011 - 22:00
MIhai si asa multi americani nu traiesc bine da cu criza care ii asteapta o sa fie inca si mai rau.
Ia se ridica putin
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!