Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel Astra Sports Tourier, un succes peste aşteptări
25 IULIE 2011, 14:52
2,323
4
Opel Astra Sports Tourier, un succes peste aşteptări
De Ilie Toma
0
La mai puţin de un an de la startul producţiei, versiunea break a lui Opel Astra marchează asamblarea vehiculului cu numărul 100,000, depăşind toate aşteptările celor de la Opel. Combinaţia unui design reuşit, a tehnologiilor inovative, dar şi a practicismului pentru exploatarea cotidiană – sunt elementele care explică succesului lui Astra Sports Tourier, după spusele lui Alain Visser, Vice-Preşedinte Opel.

Lansată în luna septembrie a anului trecut, Astra Sports Tourier şi-a adjudecat rapid poziţia de lider în segmentul său, astfel încât, pentru a face faţă cererii, uzina Ellesmere Port din Marea Britanie, unde se asamblează modelului, lucrează la limita capacităţii sale, antrenând şi schimburi suplimentare ale muncitorilor. Cea mai mare piaţă a modelului este Germania, cu peste 40,000 de unităţi vândute, urmată de Marea Britanie, unde Opel este comercializat sub marca Vauxhall. Cea mai bine vândută motorizare în Europa este 1.4 Turbo, urmată de 1.7 CDTI. În mod tradiţional, o mare parte din achiziţiile de break-uri din acest segment, sunt făcute de companii.

Toamna trecută, după debutul oficial al modelului, redacţia noastră a fost invitată la primul test drive internaţional al lui Opel Astra Sports Tourer, care a avut loc în Istanbul, Turcia, unde remarcam ţinuta de drum excelentă a modelului, nivelul înalt al practicismului, dar şi plăcuta funcţionare a propulsoarelor diesel.
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 25 Iulie 2011 - 17:32
mda.. fumos...
0
1
Bamse
Bucureşti, România
la 25 Iulie 2011 - 19:13
In sfarsit incepe si Opel sa fie apreciat la adevarata valoare.
0
1
gheorghe
Ungheni, Moldova
la 25 Iulie 2011 - 22:18
Opel Astra Sports Tourier este un model foarte reusit
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 26 Iulie 2011 - 16:38
Odata cu aparitia noii generatii de Opel Astra am indragit-o de la prima vedere.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!