Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră: Toyota Hilux Facelift
15 IULIE 2011, 07:27
2,738
4
Premieră: Toyota Hilux Facelift
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Legendarul pick-up Toyota a trecut printr-un facelift major, care i-a conferit o nouă identitate de design la exterior, dar şi un interior nou. Astfel, partea frontală a lui Hilux este inspirată acum din liniile modelului RAV4, faceliftul din 2010 al căruia i-a redat un un suflu important în vânzări.

Practic, partea frontală a fost modificată în întregime, Hilux obţinând o capotă nouă, o nouă bară de protecţie, grilă a radiatorului nouă, precum şi faruri noi. Şi aripile spate au fost modificate, iar jantele au fost redesenate, fiind disponibile în dimensiune de 15 sau 17 inch. Până şi oglinzile exterioare au fost modificate.

Interiorul a obţinut un nou design al bordului, iar consola centrală conţine acum şi un display touchsreen multimedia de de 6.1 inch. Percepţia calităţii a fost îmbunătăţită datorită utilizării unor nuanţe mai întunecate de culori pentru toate componentele bordului, iar senzaţia la atingere a crescut considerabil.

Pentru a-şi accentua caracterul dualist de cărăuş neobosit, pe de o parte, dar şi de vehicul pentru activităţi de relaxare, pe altă parte, în Europa Toyota Hilux va fi disponibil în patru versiuni: SR, SR , DLX şi noua versiune DLX . Ultima versiune va fi disponibilă atât cu tracţiune integrală, cât şi cu tracţiune pe o singură punte, dacă va avea sub capotă turbodieselul de 2.5 litri D-4D, şi doar cu tracţiune integrală dacă se va opta pentru motorul de top – turbodieselul de 3.0 litri D-4D. Dacă propulsorul de 2.5 litri poate veni în oricare din cele 3 versiuni de cabină – Single, Extended sau Double, atunci cel de 3.0 litri va echipa doar versiunile Double Cab.

Datorită echipării propulsoarelor cu filtru de particule, ambele au devenit conforme normelor Euro 5, fapt care îi va garanta în continuare atractivitatea printre clienţii europeni. În 2010, în întreaga Europă au fost comercializate 21,866 de exemplare Hilux, ceea ce constituie 25% din piaţa acestui segment. Cifrele de vânzări îl menţin pe Hilux în poziţia de cel mai vândut pick-up din Europa pentru al treilea an consecutiv, iar pentru 2011 Toyota anticipează pentru Hilux vânzări de peste 26,000 de exemplare pe bătrânul continent.

Toyota Hilux se asamblează în două locaţii: Thailanda şi Africa de Sud. În Europa, modelul este disponibil în 36 de ţări, iar în lume numărul ţărilor unde este comercializat modelul ajunge la 135.
COMENTARII (4)
G e o
Floreşti, Moldova
la 15 Iulie 2011 - 09:35
!E foarte atragator acest pik-up, are un stil fosrte agresiv ceea ce ii demonstreaza puterea de 2,5 sau 3,0 litri.Salonul este forte reusit pentru un pik-up.....
0
0
Amator
Chişinău
la 15 Iulie 2011 - 11:19
In comparatie cu modelul de start acesta se priveste in interior forte reusit si mai modern
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 Iulie 2011 - 18:49
Daca subtiem un pic farurile, l-as putea confunda cu VW Touareg de prima generatie.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 Iulie 2011 - 18:50
Am impresia ca vad interiorul lui Land Criuser Prado 120
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!