Prima pagină  »  Ştiri  »  Suspans german: Mercedes-Benz dezvăluie primele imagini cu interiorul noului B-Class
29 IULIE 2011, 21:03
2,793
6
Suspans german: Mercedes-Benz dezvăluie primele imagini cu interiorul noului B-Class
De Ilie Toma
2
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
După mai multe relatări vizavi de tehnologiile cu care va fi echipat, şi filosofia pe care o va aduce, urmează un nou episod din seria teasing-urilor pentru noua generaţie a Clasei B. Astăzi germanii au publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului B-Class, fără secrete şi menajamente.

Acesta impresionează, fără îndoială. Amprenta premium este omniprezentă şi, per ansamblu, acesta oferă mult mai mult decât ceea ce se aşteaptă de la segmentul pe care îl reprezintă. Se pare că Mercedes-Benz îşi doreşte cu adevărat un model de clasă compactă care să nu poată supus nici unei critici...

Prizele de aer din interior iau forme inspirate din ultimele modele lansate în gama Mercedes-Benz, iar în centrul bordului, deasupra consolei centrale, nu vor mai fi două, ci trei la număr. Este interesant că manivela transmisiei părăseşte locul clasic, de pe tunelul central, şi „urcă” lângă volan, la fel ca pe modelele de clasă mai mare Mercedes-Benz. De asemenea, display-ul sistemul media nu mai este încadrat în structura consolei centrale, ci adoptă o structură independentă, retractabilă.

Şi volanul este unul cu trei spiţe, în spiritul ultimelor modele sport ale mărcii germane, şi are şi inserţii metalice (unele din ele vor fi opţionale, probabilI). Ceasurile de bord adoptă şi ele o nouă configuraţie, în premieră pentru Mercedes-Benz, cu două cadrane mari, pentru vitezometru şi turometru, şi două mici încadrate în fiecare din cele mari – pentru nivelul combustibilului şi temperatură a motorului.

Bordul aduce piele cu cusături evidenţiate – un lucru absolut excepţional pentru acest segment, inserţiile din lemn utilizează lemn adevărat – deci vorbim de materiale de o calitate impecabilă. Iar pentru o ambianţă perfectă la bord, modelul dispune şi de iluminare ambientală.

Noua generaţie Mercedes-Benz B-Class îşi va face debutul la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul va ajunge în showroom-urile europene către luna noiembrie a acestui an.
COMENTARII (6)
Jeremy Clarkson
Chişinău
la 29 Iulie 2011 - 21:24
Draguts..... asteptam cu nerabdare noul S class
0
1
Mihail
Chişinău
la 29 Iulie 2011 - 22:35
sa spui frumos sa spui calitate sa spui confort da pentru ce sa spui atitea cind poti spune simplu :Mercedes (sinonimul la toate :))
0
2
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 30 Iulie 2011 - 09:06
consola centrala se aseamana cu cea a CLS-ului. Mi se pare mult mai reusita decit cea de pe E Class si C Class
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Iulie 2011 - 13:39
Klassnii saloncik pentru asa un automobil mikutz. Mai rar intilnesti una ca asta... deobicei la masinutele de talie mika si interioarele nu sunt kiar reusite.
0
1
Mihail
Chişinău
la 30 Iulie 2011 - 19:14
VB_1One mda da la asa masinuta mica de obicei nici preturine nus asa de mari :)...
mercedesu face calitate dar si coasta pe masura :)
0
1
BMWPower.MD
Chişinău
la 31 Iulie 2011 - 04:53
nu cred ca poti nume B-Class masina micuta, dar nu pot nega ca imi place interiorul dar nu e pe gustul meu
2
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!