Prima pagină  »  Ştiri  »  Concurentul lui A6, Seria 5 şi E-Class este aproape: noul Lexus
5 AUGUST 2011, 13:32
2,736
6
Concurentul lui A6, Seria 5 şi E-Class este aproape: noul Lexus GS îşi face debutul
De Ilie Toma
7
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Segmentul automobilelor din segmentul business premium se află în încordare maximă. Noul Lexus GS, concurentul direct al lui Audi A6, BMW Seria 5 şi Mercedes-Benz E-Class, va fi dezvăluit peste doar câteva zile, iar ieri a fost publicată prima imagine de teasing a acestuia.

Modelul se va afla la cea de-a patra generaţie şi va aduce cu el noua filosofie de design Lexus, cu linii îndrăzneţe care vor forma o nouă siluetă a grilei frontale. După cum declară cei de la Lexus, noua formă a grilei frontale se va regăsi pe toate viitoarele modele Lexus.

De asemenea, japonezii declară că noul sedan va avea calităţi dinamice net superioare faţă de predecesorul său, dar mai ales în raport cu concurenţii săi. Se pare că noul Lexus GS va avea rolul de a porni migrarea întregii game Lexus spre un nou nivel de performanţă şi dinamism.

Sună picant şi intrigant nu? Cei de la Lexus fac dintotdeauna maşini bune, extrem de fiabile, dar au de mulţi ani o problemă în structura de vârstă a clienţilor lor. Media de vârstă a acestora este mult prea înaintată, iar Lexus îşi doreşte foarte mult să poată ajunge mai mult la inima clienţilor de o vârstă mai tânără. Şi care ar fi o reţetă mai bună decât performanţele mai mari, condimentate cu abilităţi dinamice de excepţie?...

Una peste alta, judecând după aspectul modelului, atât cât se poate distinge din unica imagine publicată deocamdată, se poate spune cu siguranţă că modelul îşi va face o intrare de maestru în segmentul său. Iar triada germană tocmai s-a pricopsit cu un concurent de temut....

Noua generaţie Lexus GS îşi va face debutul public la 18 august, în cadrul concursului de eleganţă Pebble Beach din California, SUA.
COMENTARII (6)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 August 2011 - 13:54
Pare a fi ceva interesant...
0
2
Mihail
Chişinău
la 5 August 2011 - 15:20
asteptam...
0
0
BMWPower.MD
Chişinău
la 5 August 2011 - 20:27
interesant ce motorizare va avea?
1
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 5 August 2011 - 22:30
Lexus face minuni
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 August 2011 - 15:32
Se pare ca vom avea parte de cel putin un V6 de 3.5 litri...
0
1
Sorin Toderita
Chişinău
la 7 August 2011 - 15:36
Asteptam cu nerabdare, poate ne vor bucura in sfirsit cu un motor diesel
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!