Prima pagină  »  Ştiri  »  Eterniti – o nouă marcă ia naştere în lumea auto
16 AUGUST 2011, 14:17
2,639
6
Eterniti – o nouă marcă ia naştere în lumea auto
De Ilie Toma
4
Englezii fac astăzi un anunţ răsunător. Marea Britanie, ţara industriei auto în agonie, va da naştere unei noi mărci: Eterniti. Aceasta îşi va face debutul la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noua marcă tinde spre nişa de lux, or, englezii încă se mai pricep bine la maşinile exclusiviste. Totuşi, numele mărcii pare a fi o clonă în stil chinez după Infiniti. Pe lângă sensul identic al celor două cuvinte, până şi terminaţia intenţionat modificată din „y” în „i” este aceeaşi. Să fie oare britanicii atât de lipsiţi de originalitate astăzi?

Rămâne să aşeptăm Salonul Auto de la Frankfurt, pentru informaţii complete. PiataAuto.md Vă va informa în continuare despre noua marcă a lumii auto.
Logo-ul Eterniti
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (6)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 August 2011 - 15:52
Sa fiu sincer, inca de a deschide stirea, tot am fost de parerea ca denumirea acestei marci, deriva din "Infiniti". Dupa ce am si citit am vazut ca si alti oameni tot cred astfel.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 16 August 2011 - 16:28
si eu la fel.cum am dechis pagina si a aparut acesta fotografie la stiri indata mia venit in cap ca Infiniti iar face ceva,sau ceva de genul acesta. Da sa fiu sincer chiar as vrea sa vad o maisna cu asa roti mari cum e pe desenul acesta . mari foarte mari sa fie .am mai vazut asa la B.M.W incepusera ei un proiect si era o maisna la fel numai ca fata era cu elementele de la BMW. si asteptam o asa maisna cu roti mari si nua amai aparut. Poate acestia vor face dar nustiu.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 August 2011 - 17:40
GHITON: Aceasta e doar o schita a vre-unui SUV ce il vor produce. Asa nu inseamna ca va avea asa roti.
0
0
B.D.
Cahul, Moldova
la 16 August 2011 - 19:28
Imi place logo-ul acestei companii, dar denumirea cam lasa de dorit, imi pare ca se putea si mai bine pentru englezi, schita masinei pare a fi interesanta, ne ramine sa asteptam...
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 17 August 2011 - 04:42
Nu prea cred eu ca lumea auto mai avea nevoie de inca un brand. Economic vorbind nu e momentul... Sa vedem...
0
0
Mihail
Chişinău
la 20 August 2011 - 23:43
englezii lipsiti de originalitate? nimic impresionant parca lumea nu stie cine au fost englezii care au cotropit lumea transformindo in sclavi ... au bani si mai cumpara cum au cumparat idei .... nimeni nu mai este sclavi la britanici ,banii nu mai vin degeaba acum tre sa pue capu in miscare... :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!