Prima pagină  »  Ştiri  »  Ieri la Chişinău a fost inaugurată prima Cinema Auto
2 AUGUST 2011, 08:14
4,005
4
Ieri la Chişinău a fost inaugurată prima Cinema Auto
De Ilie Toma
7
Oricine a văzut vreodată un film american clasic, îşi aminteşte imaginea unor maşini parcate pe un teren larg, cu faţa spre un ecran de mari dimensiuni, iar din maşini îndrăgostiţii privesc un film siropos... Ei bine, acum şi Chişinăul are o astfel de locaţie.

Noua cinema auto din Chişinău este situată în imediata apropiere a Megapolis Mall, dispune de un ecran de 36 m2 şi 40 de locuri de parcare. Transmisia sunetului filmelor are loc prin frecvenţe radio, acesta putând fi ascultat direct prin sistemul audio al maşinii.

Preţul biletului – sau a accesului unei maşini pe teritoriul cinematografului în aer liber – este de 100 lei. Se bucură de reduceri doar proprietarii de smart-uri, care, dacă se încumetă să parcheze două maşinuţe pe un singur loc de parcare, plătesc un singur bilet pentru două smart-uri.
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 2 August 2011 - 11:30
nu cred sa aiba succes anume in moldova.... da nui rau cau facut asa seva si la noi... sper sa aiba clienti ca altfel cu parere de rau vor intra in criza sarmaneii: )
0
2
Melc codobelc
Chişinău
la 2 August 2011 - 13:29
daca doresc sa aiba succes, ar trebui sa schimbe afisa, ca am vazut ca ruleaza doar filme vechi... dar oricum cred ca pe la jumatate de film toate masinile se vor clatina ... :))
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 2 August 2011 - 18:07
Daca vreti la film cumparati oameni buni Smart-uri.... xD Imi vine a ride, insa e misto sa avem un cinematograf de genul si la noi in Moldova, pare interesanta metoda de a privi filmul din masina... Dar ma intreb: daca vine unul cu Dodge RAM Pick-Up sau vreun Chevrolet Avalanche..., va plati oare ka pentru 2 bilete? Orikum tre sa plec si eu la cinematograful acesta.
0
0
Mihail
Chişinău
la 2 August 2011 - 20:02
Melc codobelc uite nici nu mea dat prin cap... credccaa vor avea un succes enorm nu filmurile doar parcarile :) ....
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!