Prima pagină  »  Ştiri  »  Iveco va dezvălui o nouă gamă Daily
15 AUGUST 2011, 10:16
1,953
3
Iveco va dezvălui o nouă gamă Daily
De Ilie Toma
3
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Italienii de la Iveco se pregătesc de o lansare extrem de importantă, programată pentru luna septembrie a acestui an. Producătorul va dezvălui o nouă gamă Iveco Daily, iar primele imagini au şi fost publicate.

Deşi vine cu un nou design, noul Daily promite să păstreze aceleaşi calităţi care au asigurat popularitatea predecesorilor săi – flexibilitate, costuri moderate de exploatare, rezistenţă şi eficienţă.

Noua gamă Iveco Daily va debuta cu un nou propulsor diesel, de 3.0 litri, care se conformează normelor Euro 5. Acesta va livra 205 CP, iar valoarea cuplului maxim atinge 470 Nm. Motorul este unul turboaspirat, cu două turbine – una menită să asigure reacţii rapizi la turaţii mici ale motorului, iar cealaltă – să ofere randament maxim la turaţii ridicate.

Modelele destinate sarcinilor mai uşoare vor fi echipate cu propulsorul de 2.3 litri, evoluat de pe actualul Daily. Cuplul acestuia a crescut la 320 Nm. Pe lângă propulsoarele diesel, Iveco Daily va fi disponibil în continuare cu motorizare pe bază de gaz natural comprimat.

Ca şi până acum, gama Iveco Daily va cuprinde valori ale sarcinilor de la 3.5 tone la 7 tone, iar volumele de încărcare se vor cuprinde între 4.7 tone şi 17.2 tone.

Prima generaţie Iveco Daily a fost lansată în anul 1978. Până în prezent, modelul a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare.
COMENTARII (3)
G e o
Floreşti, Moldova
la 15 August 2011 - 13:33
Am vazut la Mine in oras un Iveco,dar pentru pasageri. Mia placut tare mult,e cu mult mai confortabil si mai frumos decit Mercedesurile. De la multi am auzi ca nu sunt de calitate maxima,nu sunt asa de reistenste,chiar si marcile vchi care leam vast toate au aceleasi probleme,se desfac din mers,nu mai zic de usile din spate care umbla intre ele. poate modelel noi vor fi mai reusite,sper.!!!!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 August 2011 - 17:07
Cea mai reusita, as considera generatia a treia 2000-2006. Astea noi nu-mi plac delok.
0
0
Mihail
Chişinău
la 20 August 2011 - 23:36
la asa masini eu nu trag atentie la design ca nu ma duc cu ele la disco!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!