Prima pagină  »  Ştiri  »  Mitsubishi – sinonimul fiabilităţii
24 AUGUST 2011, 10:20
4,192
5
Mitsubishi – sinonimul fiabilităţii
De Elitautodiamant SRL - Distribuitor Oficial Mitsubishi în Moldova
2
Compania "Elitautodiamant", distribuitor oficial Mitsubishi în Moldova, îşi doreşte să pună în evidenţă calităţile deosebite ale SUV-urilor Mitsubishi, disponibile în ţara noastră. Dacă ASX se evidenţiată prin calităţi dinamice picante, atunci Outlander XL o face prin manevrabilitate deosebită, Pajero Sport – prin capacităţi de trecere avansate, L200 – prin durabilitate, iar Pajero Wagon – prin meritele legendare acumulate de-a lungul anilor în cele mai diverse regiuni ale lumii.

Pajero Wagon este simbolul puterii şi al ingineriei absolute. Cele douăsprezece victorii din raliul Dakar confirmă capacitatea modelului de a rezista şi a înainta în orice condiţii. Iar alura premium din interior garantează confortul ocupanţilor săi.



Construcţia perfecţionată a caroseriei a permis reducerea pătrunderii zgomotelor nedorite în interior, sporirea gradului se siguranţă, dar şi sporirea capacităţilor de trecere.

Mitsubishi L200 îşi îndeplineşte perfect rolul de cărăuş, cu o construcţie pe cadru dur. Acesta vine şi cu dotări generoase de siguranţă, precum airbag-urile frontale, iar motorul diesel de 2.5 litri, cu turbocharger şi intercooler, garantează performanţe fără compromis. Datorită injecţiei common rail, consumul mediul al modelului este unul din cele mai mici din segment – doar 8.6 litri/100 km.



Sistemul de tracţiune integrală "Easy Select 4 WD", din dotarea Invite şi "Super Select 4 WD", din dotarea Intense, permite selectarea unuia din regimurile de tracţiune – spate, integrală sau integrală cu demultiplicator de cuplu – fapt care asigură atât capacităţi excelente de trecere, cât şi eficienţă în consum.

SUV-ul Mitsubishi Pajero Sport este o alegeră excelentă pentru oamenii care duc un mod cu adevărat activ de viaţă. Spaţiul interior vast, capacităţile excelente de trecere, siguranţa înaltă – toate îl recomandă pentru pasionaţii de vehicule 4x4 veritabile. Poziţia înaltă şi spaţiile vitrate mari îi asigură şi o vizibilitate excelentă. Iar interiorul cu dotări generoase va asigura confortul călătoriilor la bord.



Selectorul tracţiunii integrale Super Select 4WD, permite cuplarea poziţiilor de tracţiune până la o viteză de 100 km/h, iar diferenţialul simetric dintre axe permite exploatarea maşinii în condiţii cu adevărat solicitante. Deşi dispune de un ampatament lung, raza de bracaj constituie doar 5.6 metri – una din cele mai bune cifre din acest segment. Transmisia automată cu 5 trepte INVECS II, disponibilă pentru acest model, are capacitatea de a-şi adapta modul de operare în funcţie de comportamentul şi solicitările celui de la volan. Pajero Sport dispune de un unghi de atac de 36°, poate cirucla la un unghi de înclinare laterală de 45°, iar adâncimea apei prin care poate rula fără cea mai mică dificultate constituie 60 cm.

Cu un design cu accent sportiv vine Mitsubishi Outlander XL – reuşind să cucerească publicul, care pune preţ pe aspect, calităţi dinamice excelente, şi confort. Iar accentele sportive au fost evidenţiate odată cu noua grilă frontală Jet Fighter, provenită de la familia Lancer. În dotarea maximă, Outlander XL este echipat cu indicatoare de direcţie inserate în corpul oglinzilor exterioare.



Interiorul spaţios al modelului aduce detalii rafinate – de la tapiţerie din piele pentru scaune, până la inserţii de piele pe bord şi uşi. De asemenea, modelul este dotat şi cu un display multifuncţional, dar şi cu reglaj de intensitate a iluminării cadranelor de bord.

Mitsubishi ASX — este alegerea optimă mai ales pentru cei care trăiesc şi activează în mediul urban, în oraşe medii şi mari. Capacităţile lui de trecere sunt axate spre un offroad uşor, însă construcţia suspensiei şi tracţiunea integrală îl fac perfect pentru condiţiile de exploatare din Moldova. Şi poziţia la volan a lui ASX este înaltă, cu o bună vizibilitate.



Ocupanţii bordului beneficiază de confort şi siguranţă – modelul reuşind să obţină un calificativ de 5 stele. Dotări ca ABS şi EBD sunt standard pe toate versiunile. Iar calităţile dinamice sunt puse în valoare de suspensia independentă pe ambele punţi.

Pentru orice informaţii suplimentare, sau un contact direct cu gama de modele Mitsubishi, sunteţi binevenit în showroom-ul Mitsubishi Motors, gestionat de compania „Elitautodiamant”, membră a grupului Elita 5. Adresa web oficială – www.mitsubishi-motors.md

Mitsubishi Motors Moldova / Centrul Auto Elita 5
bd. Dacia 55, Chişinău
Tel: 567-345
COMENTARII (5)
Amator
Chişinău
la 24 August 2011 - 11:42
Cui nui ajung bani de un Pradu luati liber un Pajero Dotat
0
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 24 August 2011 - 13:35
Chiar merita tot respectul Mitsubishi pentru modelul Pajero.
0
0
Jeremy Clarkson
Chişinău
la 24 August 2011 - 14:57
Nu as refuza un Outlaner XL :)
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 24 August 2011 - 18:31
De mult visez la un Mitsubishi Outlander XL,acesta masina ma inebuneste,pentru mine arata atit de agresiv,si e ceva deosebit pentru mine,are tot ce imi place mie.
0
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 25 August 2011 - 12:40
GHITON: viseaza mai departe.... :))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!