Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua Honda Civic va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt
2 AUGUST 2011, 15:38
2,229
10
Noua Honda Civic va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt
De Ilie Toma
4
Honda va dezvălui noul Civic în luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Dezvoltat în special pentru piaţa europeană, noul Civic va fi disponibil doar în versiune hatchback cu 5 uşi, venind să concureze în segmentul conglomerat al hatchback-urilor compacte.

Ţinuta de drum a noului Civic a fost configurată în Europa, ţinând cont de specificul drumurilor de aici – unde există atât autostrăzi de mare viteză, cât şi drumuri urbane pavate, foarte solicitante pentru suspensie. Japonezii îşi doresc, astfel, să ofere un model cât mai apropiat de preferinţele europenilor, mai ales că modelele concurente se bucură de poziţii foarte bune pe piaţă.

Honda Civic va adopta în continuare o suspensie spate cu bară de torsiune, dar aceasta a fost adaptată pentru un echilibru cât mai perfect între sportivitate şi confort. De asemenea, inginerii Honda declară că rigiditatea torsională a modelului va fi una de excepţie, asigurând astfel o ţinută de drum precisă şi plăcută. Folosirea acestui tip de suspensie – recunoscut drept extrem de compact – le-a permis celor de la Honda să ofere mult mai mult spaţiu interior pentru noul Civic.



De asemena, Honda a anunţat deja şi locaţia de producţie a noii generaţii Civic, destinată pieţei europene. Aceasta va fi asamblată în Marea Britanie, în Swindon, alături de noua generaţie C-RV.

Noua generaţie Honda Civic va fi cea de-a noua la număr, prima generaţie fiind lansată în anul 1972.
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (10)
G e o
Floreşti, Moldova
la 2 August 2011 - 18:46
cred ca au putu sa faca ceva mai super,dar ceea ce tine de suspensie e tare bine..vom avea mai multa sguranata in timpul conducerii.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 2 August 2011 - 18:52
Asteptam imagini oficiale...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 2 August 2011 - 18:54
Insa simt nustiu de ce ca va fi un pik deokeata masina asta, caci din model in model e tot mai putin placut designul ce tine de Civic-uri.., insa mai asteptam oleaka.
0
0
Mihail
Chişinău
la 2 August 2011 - 20:05
si cu masina asta parca o pregatito pentru nato sa se duca in libia? xD nu mie imi plac civicurile mai ales ultimul.. :)
0
0
dima
Chişinău
la 2 August 2011 - 23:34
ultimul civic arata ca naiba, sint bunicele, motoarele 2.2D in genere rup, insa designul ci practicitatea este redusa la minim, vad ca noua generatie nu se deosebeste tare, vor schimba doar farurile si motorizarile, caroseria va ramine aceeasi "broasca riioasa"
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 August 2011 - 14:55
Mihai: BTR v miniatiure... xD xD
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 August 2011 - 14:56
Asa cred si eu Dima, cred ca nu mai era nevoie de o noua generatie, dar de un simplu facelift.
0
0
Mihail
Chişinău
la 3 August 2011 - 20:46
dima nush cu in moldova da europa se incepe a umplea de civicurile estea noi si oamenilor daca le plac... eu o vad ca o masina absolut perfecta la design... mai aptinete oleaca ca am vrut sati spun eu sinii broasca riioasa da mai ghini tac ca a grai la garduri nui interesant....

80 % din constructorii autop din toata lumea folosesc al o gama aceeasi platforma doar cu faruri ... diferite.. pe cind platforma pe care o are civicu e absolut unica!!! e ceva diferit si farurile pe care le are si alte combinatii o fac no comment!
0
0
dima
Chişinău
la 3 August 2011 - 21:25
am un cunoscut care aduce masini din austria, a adus inca in primavara un civic 2006 sport, exclusiv, are tot ce poate avea o masina chiar si GPS cu moldova inclus, motor 2.2 diesel, masina asta nu merge ci zboara, salonul din piele naturala, super, o vinde deacuma 4 sau 5 luni cu 12 mii euro, oare cineva din voi va da asa bani pe asa masina? apropo pretul este real, ele asa si costa.
0
0
Mihail
Chişinău
la 4 August 2011 - 12:54
dima mie mie se pare pretu prea mare...
da la noi piata ii tare interesant la noi oamenii ori is cumpara una veche eftina ori una noua ... de la mijoloc nu se opresc chiar multi.... si totusi daca omu no poate vinde in md nu insamna ca masian ii broasca riioasa...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!