Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua Toyota Camry debutează mâine în SUA
22 AUGUST 2011, 11:01
2,445
2
Noua Toyota Camry debutează mâine în SUA
De Ilie Toma
7
Toyota va dezvălui mâine, 23 august, noua generaţie a sedanului de clasă business Toyota Camry. Prezentarea va fi transmisă live din Hollywood, şi va fi găzduită de preşedintele diviziei americane Toyota. În cadrul prezentării live vor fi transmise şi imagini de la uzina Toyota din Georgetown, cu ieşirea simbolică a primului vehicul din noua generaţie de pe linia de asamblare.

Alegerea Statelor Unite ale Americii ca locaţie de prezentare a modelului nu este deloc întâmplătoare, dat fiind că Toyota Camry deţine titlul de cea mai bine vândută maşină în SUA pentru 9 ani la rând, şi pentu 13 din ultimii 14 ani. De la introducerea primului Camry în 1983, în SUA au fost vândute peste 8.5 milioane de unităţi, iar în întreaga lume peste 15 milioane.

Noua generaţie Camry promite să aducă un nou design, o eficieţă sporită, performanţe mai mari, un confort şi mai mare la rulare şi o manevrabilitate îmbunătăţită. De asemenea, Toyota confirmă că şi noua generaţie Camry va avea o versiune hibridă.

Primele exemplare ale noii generaţii Camry vor ajunge în showroom-urile americane către toamna acestui an. Vom reveni cu detalii şi imagini după debutul oficial.
COMENTARII (2)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 22 August 2011 - 13:31
Asteptam mai multe poze... caci demult Camry nu a scos ceva nou si e foarte asteptat noul model.
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 22 August 2011 - 20:34
Mda vad ca si Toyota nu s elasa batuti cu vinzarile....
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!