Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md: o nouă funcţie, pentru aprecierea ştirilor de către Dvs.
4 AUGUST 2011, 08:15
1,544
2
PiataAuto.md: o nouă funcţie, pentru aprecierea ştirilor de către Dvs.
De Redacţia PiataAuto.md
13
Vrem să ştim care ştiri Vă plac şi le apreciaţi, pentru a aduce cât mai multe din ceea ce Vă place cu adevărat. Tocmai de asta, site-ul nostru are, de curând, o nouă funcţie integrată în paginile fiecărei ştiri – "Îmi place ştirea".

Un buton simplu, în partea de sus a paginii, în imediata apropiere a titlului, Vă permite să apreciaţi ştirea, în cazul în care aceasta v-a plăcut cu adevărat şi o recomandaţi şi altor utilizatori de pe site. Nici măcar nu trebuie să fiţi neapărat logat pentru a aprecia ştirea!

Numărul de aprecieri date de Dvs. ne va spune nouă, celor din redacţie, care sunt ştirile care Vă trezesc cel mai mare interes, iar în timp ne vom putea adapta priorităţile de selectare a subiectelor de ştiri pentru a fi cât mai apropiate faţă de ceea ce Vă interesează mai mult! Cu alte cuvinte, ne spuneţi ce Vă place, iar noi ne adaptăm preferinţelor Dvs., pentru a fi cât mai aproape de ceea ce Vă doriţi să vedeţi în fiecare zi pe site!

După o perioadă de câteva zile de contorizare a acestor aprecieri, vom iniţia o secţiune specială care va afişa cele mai apreciate ştiri din ultimele 7 zile, după exemplul celor mai citite şi comentate ştiri, prezente acum în partea dreaptă a paginii, la deschiderea tuturor ştirilor. Astfel, prin aprecierea Dvs. veţi contribui la includerea celor mai interesante ştiri în acest top, recomandându-le şi altor vizitatori ai site-ului.

Deci, nu ezitaţi să spuneţi „Îmi place ştirea” atunci când materialul pe care tocmai l-aţi văzut merită o astfel de apreciere!

De asemenea, şi Google +1

Utilizatorii cu account-uri Gmail sunt invitaţi, de asemenea, să preseze noul buton Google – „+1”. Conform celor de la Google, în acest fel contribuiţi la o mai bună selecţie a paginilor demne de o mai mare atenţie, iar în cazul în care sunteţi deja un membru activ al noii reţele Google +1, atunci puteţi distribui mai uşor conţinutul interesant prietenilor Dvs.

Ştirile PiataAuto.md, acum mai uşor de distribuit şi în reţelele sociale

Aveţi un account Facebook sau Twitter şi aţi dori să Vă anunţaţi prietenii despre ştirea interesantă pe care tocmai aţi citit-o? Ei bine, pe pagina fiecărei ştiri, imediat deasupra titlului, există o serie de funcţii extreme de prietenoase în acest scop. Trebuie doar să presaţi butonul reţei sociale în care doriţi să distribuiţi conţinutul!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
COMENTARII (2)
GrandPremium
Chişinău
la 4 August 2011 - 13:34
piataauto.md va stimez foarte mult da ah vrea mai multe noutatzi in fiecare zi shi mai multe teste audo interesante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 August 2011 - 18:51
Evoluati permanent!!! Bravo Piataauto.md sunteti cei mai tari.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!