Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră: Audi urban concept
10 AUGUST 2011, 12:13
2,108
9
Premieră: Audi urban concept
De Ilie Toma
4
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Audi anunţă astăzi că îşi doreşte să deschidă noi orizonturi, aducând, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Audi urban concept. Conceptul este unul absolut deosebit, asumându-şi misiunea de a fi un tip nou de transport urban, în viziunea celor de la Audi.

În interior, urban concept vine cu o configuraţie de 1 1 locuri, cu cele două scaunele poziţionate pe linie diagonală. Inginerii Audi declară că noul urban concept nu se încadrează în nici o categorie cunoscută în prezent, acesta combinând elementele unei maşini de curse, a unei maşini simple şi plăcute în condus, dar şi a unui mod de transport urban eficient.

De asemenea, Audi nu şi-a dorit să dezvolte noul urban concept pe baza vreunul model sau studiu anterior, ci să aducă idei revoluţionare şi noi, detaşate de uzanţele convenţionale. Un maestru al tehnologiilor construcţiilor uşoare, Audi declară că noul urban concept este întruchiparea întregii sale experienţei în acest domeniu. „Fără kilograme în plus, noul Audi urban concept se poate concentra pe esenţa pură a mişcării dinamice” – declară reprezentanţii Audi.

Roţile de 21 de inch ale noului concept sunt încadrate în structuri independente, iar aripile care le înconjoară au încorporate în ele şi LED-uri circulare. Structura centrală a maşinii utilizează materiale precum fibra de carbon şi plasticul ranforsat cu fibră de carbon (CRPF). De asemenea, toate elementele din interior respectă tendinţa generală de minimizare a greutăţii, fiind realizate din materiale uşoare, dar plăcute la atingere. Şoferul îşi poate ajusta volanul şi pedalele, deplasându-le pe lungime, pentru a-şi găsi cea mai comodă poziţie de condus. Plafonul este conceput pentru a culisa în spate, tranformând, astfel, conceptul într-un vehicul decapotabil.

Propulsia conceptului este asigurată de două motoare electrice, tehnologia cărora provinde de la seria de concepte e-tron. Judecând după informaţiile iniţiale, motoarele electrice propulsează roţile punţii spate. Conceptul este echipat, de asemenea, cu o baterie lithium-ion, capacitatea de stocare a căreia promite să asigure suficientă autonomie pentru o exploatare cotidiană practică.
COMENTARII (9)
Mihail
Chişinău
la 10 August 2011 - 12:33
de la hirtie pina la produsa se schimba radikal!
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 August 2011 - 13:37
Are design-ul unui Hot-Rod, dar nu-mi place delok. E greu de crezut ca va ajunge in serie... nimanui nu-i trebuie asa paduke... xD
Chiar daca ii ajuta Dumnezeu sa-si adevereasca dorintele, eu cred ca cei de la Audi nu se vor bukura de respectul publicului pentru catre acest model.
1
1
Mihail
Chişinău
la 10 August 2011 - 14:56
VB_1One nu zi hop pina nai sarit.... tie nuti place da nu stii cum sor scapa milioane de europeni la modelu ista.... ineuropa in tarile mai dezvoltate toti magarusii vor sa sie diferiti moderni(cu sersei pe limba etc...) asa ca si modelu ista po sa aiba succes :)
:)
1
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 August 2011 - 15:50
Mihai, deam va trebui sa-i faca si trapa (liuk) sa aiba pe unde scoate magarushii si urekiushele xD xD xD
1
1
Mihail
Chişinău
la 10 August 2011 - 18:48
xD
1
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 11 August 2011 - 12:30
Imi vina a ride cind vad aceste desene prostesti,parca e un aparat zburator din Star Wars,nu au sa faca ei asa ceva,si cine au sa le cumpere numai cu 2 locuri si credema ca e tare scump va fi,o ce vb nu va fi eu cred si zic eu asa,Audi deam nu stie cum sa mai faca bani si vor sa construiasca niste modele pt copuu,poate sa faca asa modele mici pt copii sa se joace ele,as fi foarte deacord.Parca e o carta fara cal!!! xD
0
0
Mihail
Chişinău
la 11 August 2011 - 18:40
GHITON asa zisea sineva si de smaturi fortwo .....
in moldova mda daca vezi vreo unu am ii ghini!! da voi nu stiti cum mai jinesc prin germania,italia,franta,spania .... ! din 1999 un smart isi tine pretu de 3000 euro voi va dati sama? lumea le cumpara pentru ca poti sa patrunti pe 2 bezi printre 2 masini... e ca un schooter....
in parcari te baji in orsi coltisor.... pentru munca punctu A la B is suuper!.... nu vb prostii caeu parca vad peste vreo citiva ani cum audi a sa anunte record de vinzari la acest model!!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 12 August 2011 - 15:54
Stai Mihai ca inka nu a iesit in productie, nu vorbim de vinzari.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 12 August 2011 - 18:36
Da Mihai pina la vinzari eu au de parcus un drum tare tare lung si eu nu cred ca acesta sa fie mia muc ca Smartul acela e mai lung decit el.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!