Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru va aduce un nou crossover la Frankfurt: Subaru XV
10 AUGUST 2011, 10:11
2,013
5
Subaru va aduce un nou crossover la Frankfurt: Subaru XV
De Ilie Toma
6
Subaru anunţă astăzi că va veni la Salonul Auto de la Frankfurt cu o premieră importantă: noul crossover XV. Modelul îşi va face debutul în specificaţie europeană, urmând ca ulterior să fie lansat în versiuni adaptate şi pe alte pieţe ale lumii.

Modelul va avea un design inspirat din formele lui Subaru XV Concept, prezentat de producătorul japonez în luna aprilie, la Salonul Auto de la Shanghai. După cum afirmă chiar cei de la Subaru, conceptul s-a bucurat de o primire călduroasă a publicului, iar formele modelului se serie se vor apropia foarte mult de cele ale conceptului.

Sub capota conceptului prezentat la Shanghai fusese montat un propulsor boxer de 2.0 litri, cuplat la o transmisie cu raport continuu variabil – deci este aproape sigur ca acest motor să se regăsească şi pe modelul de serie. Rămâne de văzut dacă display-ul multifuncţional supradimensionat din interior va fi păstrat pe versiunea de serie – în cazul conceptului acesta înlocuia o mare parte din funcţiile butoanelor clasice, lăsând bordul mult mai aerat.

După cum afirmă producătorul japonez, noul Subaru XV va fi modelul care va întruchipa perfect noul slogan al mărcii Subaru – „Încredere în mişcare”.

Prima imagine a galeriei foto de mai jos reprezintă teasing-ul viitorului model de serie, publicat astăzi de către cei de la Subaru. Includem, de asemenea, şi mai multe imagini ale conceptului XV, prezentat în aprilie la Shanghai.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (5)
Mihail
Chişinău
la 10 August 2011 - 12:27
am mai auzit de modelul; ista :) nui rea ...
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 August 2011 - 13:22
E foarte frumos bordul noii Impreza XV, imi pace mult cum coboara lin tunelul consolii centrale Abia astept cu sufletul la gura sa iasa in productie. Motorul posibil sa fie cel de pe noua Impreza.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 August 2011 - 13:23
*place (pace)
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 11 August 2011 - 12:21
o ceva formidabil,ma lasat fara cuvinte,salonul e ceva deosebit,nu e un salon negru cu portocaliu,sau rosu cu negru,dar e alb cu verde deschis,combinatia de culori preferata amea,ceva super,si bortul arata tare bine.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 August 2011 - 17:11
GHITON: tre sa te baiesti inainte de a intra in asa masina, nu cumva sa murdaresti tapiteria.... :))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!