Prima pagină  »  Ştiri  »  FRANKFURT LIVE: Volvo Concept You – atacul scandinav în segmentul de
14 SEPTEMBRIE 2011, 22:51
2,937
4
FRANKFURT LIVE: Volvo Concept You – atacul scandinav în segmentul de lux
De Redacţia PiataAuto.md
4
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Volvo îşi doreşte să redevină un jucător important în segmentul premium, iar pentru asta are nevoie de o nouă navă amiral, care să concureze cu modele precum Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes-Benz S-Class.

Drumul către viitorul model a pornit deja, iar primul pas important a fost făcut în aprilie, la Shanghai, atunci când suedezii au dezvăluit Concept Universe. Un al doilea pas, de această dată mult mai evoluat şi rafinat, este realizat la Salonul Auto de la Frankfurt, unde scandinavii vin cu Concept You – un prototip al unui sedan de lux cu un interior care excelează în fineţe şi tehnologie. Silueta apropiată de cea a unui fastback nu este întâmplătoare, aceasta fiind una în vogă în preferinţele europenilor în acest moment.

Cea mai mare parte a comenzilor se realizează prin touchscreen-uri, lăsând o mulţime de spaţiu pentru un design aerat. Sistemul media integrează un sistem de sunet high-end, realizat de Alpine şi aflat de asemenea în stadiul de cercetare. Acesta foloseşte un subwoofer inovativ, care creează sunetele folosind fluxul de aer din afara maşinii.

În interior, bordul este orientat spre cel de la volan. În spate însă, pasagerii se vor simţi răsfăţaţi, cu sau fără un şofer angajat. Materialele fine, multe din ele lucrate manual, accentuează predilecţia de lux a conceptului.

Se pare că în 1-2 ani am putea vedea şi primele schiţe ale viitorului model de serie, care va deveni vârf de gamă Volvo.
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 15 Septembrie 2011 - 14:12
rupe!
0
0
Melc codobelc
Chişinău
la 15 Septembrie 2011 - 18:26
fiuuuu, ce bot urit are...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Septembrie 2011 - 18:35
Klassnii, bez bazara...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Septembrie 2011 - 18:41
Daca iese in productie, cred ca va fi un concurent pentru BMW 5 Series GT
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!