Prima pagină  »  Ştiri  »  Noile Volkswagen Passat şi Jetta au debutat oficial în Moldova
29 SEPTEMBRIE 2011, 14:42
3,222
7
Noile Volkswagen Passat şi Jetta au debutat oficial în Moldova
De Redacţia PiataAuto.md
4
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
La sfârşitul săptămânii trecute, Distribuitorul Oficial Volkswagen în Moldova, compania RUMEON, a desfăşurat prezentarea noilor generaţii Volkswagen Passat şi Jetta.

Evenimentul a decurs cu totul diferit faţă de tiparele obişnuite de dezvăluire a noilor modele. Inivtaţii s-au bucurat de o recepţie specială, însă în scurt timp la eveniment a putut fi observat şi marele actor moldovean Mihai Volontir. Aflat acum la vârsta de 77 de ani, cu titluri de artist al poporului URSS, artist al poporului în RSS Moldovenească şi recunoscut în anul 2000 drept cel mai bun actor moldovean al secolului XX, Mihai Volontir suferă de diabet, cu implicaţii asupra acuităţii vederii sale. Deşi a primit sprijinul guvernului pentru tratament, marele actor a fost nevoit să-şi vândă bătrâna Volgă pentru a face faţă cheltuielilor impuse de starea sănătăţii sale. Mai recent, actorul a fost intervievat de un post rus de televiziune, unde şi-a exprimat nostalgia şi lipsa de încredere că îşi va mai putea permite vreodată să achiziţioneze o maşină.

Odată cu startul oficial al evenimentului, Mihai Volontir a devenit şi centrul atenţiei, alături de Directorul companiei RUMEON, Oleg Rudenco, şi Premierul Vlad Filat, invitat de onoare la eveniment, care a fost însoţit şi de doi vicepremieri. Directorul RUMEON a fost cel care l-a întrebat pe Mihai Volontir câţi cai a mânuit în viaţa sa, date fiind rolurile marcante din cariera artistului. „Doar unul” – a urmat răspunsul distinsului actor. „Ei bine, noi vă oferim în dar şaizeci de cai”, a exclamat Dl. Rudenco, înmânându-i actorului cheia de la un nou Volkswagen Polo.

Mihai Volontir a fost copleşit de emoţiile neaşteptatului cadou, iar intervenţia premierului a continuat seria surprizelor pregătite pentru marele actor. „Tocmai aţi primit un cadou formidabil, însă am şi eu un cadou pentru Mihai Volontir. La ultima noastră întâlnire de la Bălţi promiteam că o să încercăm să găsim surse de finanţare pentru filmul pe care doriţi să-l realizaţi, iar acum am onoarea să Vă anunţ că aceste surse au fost identificate şi finanţarea va fi asigurată” – a rostit premierul.

A urmat o propunere făcută premierului de a urca la volanul noului Passat pentru un scurt test drive. Vlad Filat a dat curs invitaţiei, accelerând în scurt timp automobilul într-un test intens. Şi Mihai Volontir a fost pasagerul premierului într-un al doilea tur de test.

Seara a continuat cu admirarea premierelor şi cunoaşterea maşinilor de către invitaţi. Atmosfera a fost ritmată de evoluarea formaţiei Snails.

Noul Volkswagen Passat şi noua Jetta pot fi admirate în showroom-ul Volkswagen, pe str. Varniţa, 22. Preţurle noului Passat în Moldova pornesc de la 19,730 Euro, în timp ce noua Jetta are un preţ de start de 16,990 Euro.
COMENTARII (7)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Septembrie 2011 - 08:52
Jetta e reusita, Passat-ul lasa de dorit putin...
0
0
Igor
London, Marea Britanie
la 30 Septembrie 2011 - 14:04
imi plac si mie Passat-urile, dar asta, da e nou, are niste "fiste" in plus, dar inafara de faruri fata, spate (a la phaeton), nika nou. astept urmatoarea generatie.
0
1
Mihail
Chişinău
la 30 Septembrie 2011 - 21:40
Igor si phaeton si passat sunt sub aceeasi insigna daca nai stiut... e si normal sa aiba 80% din acelasi design....
modelele in mod normal difera in dimensiuni . ex Polo o masina mai strinsa mai mica destinata pentru clientii care anume vor asa talie.... Golf e mai mare mai larga destinata pentru alti clienti etc... dar designu apropei identic.....
si asa la toate marcile...
1
0
Igor
London, Marea Britanie
la 30 Septembrie 2011 - 23:15
Mihai...cum sa-ti spun stiu fte bine ce e passat si ce e phaeton, doar ca multa asemanare ai vazut tu la un phaeton si la un passat din generatiile precedente? eu nu prea si nu e vba doar de dimensiuni( ex. corolla & camry, da corolla e o copie mai mica a lui camry). alt lucru ce nu mi-a placut la acest "nou" passat e ca este un fel de B6+..si atit. personal am avut un b5+, mari diferente de b5 nu erau, asa si la b6. JETTA, da, arata muult mai bine.
0
0
basya
Chişinău
la 3 Octombrie 2011 - 18:29
Cine e barbatul cu musteti?aproape el si Filat in fotografii..
2
0
Igor
London, Marea Britanie
la 3 Octombrie 2011 - 23:02
,,,,basya, de Mihai Volontir ai auzit ? :) ?
0
1
Igor
Victoria, Canada
la 9 Octombrie 2011 - 10:04
deabea acum a aparut in Moldova Jetta?? noi aici deam cu GLI-uri ne cataim pe cind in Moldova deabea a aparut Jetta de baza
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!