Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Chevrolet Camaro vine şi în Europa
11 SEPTEMBRIE 2011, 11:03
3,312
6
Noul Chevrolet Camaro vine şi în Europa
De Ilie Toma
7
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Anul 2011 este cel în care Chevrolet aniversează 100 de ani de existenţă, iar o astfel de ocazie îi determină pe cei de la Chevrolet să facă paşi îndrăzneţi şi pasionali. Muscle-car-ul Chevrolet Camaro vine în Europa, cu un debut oficial la Salonul Auto de la Frankfurt.

Muscle car-ul american va fi disponibil în două versiuni de caroserie – coupe şi decapotabilă. În Germania, un Chevrolet Camaro Coupe va avea un preţ de bază de 38,990 Euro, în timp de Camaro Convertible va costa 43,990 Euro.

De asemenea, Chevrolet va aduce în Europa şi Corvette Centennial Edition – ediţia dedicată celor 100 de ani împliniţi ai mărcii americane.

Chiar la standul Chevrolet de la Frankfurt, va fi asamblat un motor adevărat de Corvette. Şi asta pentru a demonstra publicului caracterul de inginerie axată spre performanţa pură a lui Corvette. Mai mult ca atât, dacă se vor găsi viitori clienţi care vor dori să-şi asambleze cu mâinile lor motoarele Corvette-ului pe care îl cumpără, acestora li se va oferi posibilitatea să viziteze sediul GM Performance Build Center din Detroit, unde vor asambla minunatul motor, sub supravegherea inginerilor. Toate pentru 4,027 de euro, sumă care include şi costul călătoriei spre Detroit...

O altă premieră importantă pentru Chevrolet, de această dată de la polul opus supercar-urilor, este lansarea propulsorului de 1.3 litri diesel pe Chevrolet Aveo, în două versiuni de putere – de 75 şi 95 CP.
COMENTARII (6)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Septembrie 2011 - 11:59
Daaaa... as vrea si eu sa fac o kalatorie spre Detroit - capitala automobilelor... sa vad cum se asambleaza unele legende. Iar Muscle-Car-ul este intr-adevar senzational, si pretul pentru Europa nu mi se pare mare peste masura.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Septembrie 2011 - 11:59
Daaaa... as vrea si eu sa fac o kalatorie spre Detroit - capitala automobilelor... sa vad cum se asambleaza unele legende. Iar Muscle-Car-ul este intr-adevar senzational, si pretul pentru Europa nu mi se pare mare peste masura.
0
0
Sorin Toderita
Chişinău
la 11 Septembrie 2011 - 16:48
un adevarat CAR, intotdeauna mi-au placut masinile de acest fel. Si motoarele sunt la inaltime (inafara de consum:) ) Pretul este foarte modest deoarece taxele de poluare in Europa vor acoperi diferenta fata de un BMW M5 in 3-4 ani. Oricum chiar de consuma 25-30l la condus extrem este superb, bravo.
0
0
Mihail
Chişinău
la 12 Septembrie 2011 - 18:42
iak asta tacika :) nu mas supara sa am una ...
0
0
Igor
Victoria, Canada
la 12 Septembrie 2011 - 21:33
hahha)) normal, camaro cu numere europene, ii sta destul de bine)) ceva neobisnuit
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 13 Septembrie 2011 - 16:06
Masina visurilor mele (eu numai visez la ea dar stiu ca niciodata nu am sa o am sau poate cine sti poate peste vreo 20 deani poate sa imi cumpar una cine stie oricum e un vis) intodeauna miau placut acetse maisni mai ales camaro....abajaiu.....caroseria coupe e ceva fosrte frumos nu trbuie tuning e o ciocolata de maisna...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!