Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel Vivaro atinge jumătate de milion
27 SEPTEMBRIE 2011, 09:57
2,546
1
Opel Vivaro atinge jumătate de milion
De Ilie Toma
2
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Vivaro face istorie în segmentul modelelor comerciale Opel. De curând, exemplarul cu numărul 500,000 a ieşit de pe poarta uzinei Opel din Luton, Marea Britanie, acolo unde modelul este asamblat. Opel Vivaro – disponibil în formă de camionetă, combi, van sau platformă cu cabină – a avut nevoie de 10 ani pentru a marca jubileul de producţie.

Totuşi, cifrele de vânzări ale ultimilor ani arată mult mai bine decât cele ale primilor. În prezent, cifra anuală de vânzări pentru Vivaro oscilează în jurul a 70,000 de unităţi, modelului revenindu-i o cotă de piaţă de aproximativ 10%.

Ediţiile Vivaro cu motor 2.0 CDTI, cu puteri de 90 CP sau 114 CP, sunt echipate standard cu filtru de particule, fapt care le califică pentru dreptul de a purta stickere verzi – necesare accesului în zonele centale restricţionate din mai multe oraşe europene. Şi consumul lui Vivaro este unul atractiv: ediţia ecoFLEX, spre exemplu, indică un consum mixt de doar 6.9 litri/100 km.

Opel Vivaro este constuit începând cu anul 2001, ca rezultat al unei colaborări a producătorului german cu grupul Renault. Acum câteva luni, Opel şi Renault au semnat un nou acord, care prevede continuarea colaborării şi pentru generaţiile viitoare ale modelelor Opel Vivaro şi Renault Trafic. O nouă generaţie Opel Vivaro este aşteptată către anul 2014.
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 27 Septembrie 2011 - 17:04
Imi plac mai tare Vivaro ca Trafic-urile, in special cele cu baza lunga/pasageri.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!