Prima pagină  »  Ştiri  »  PiataAuto.md a ajuns în Frankfurt! Începe Frankfurt LIVE!
13 SEPTEMBRIE 2011, 00:53
3,056
2
PiataAuto.md a ajuns în Frankfurt! Începe Frankfurt LIVE!
De Ilie Toma
8
După un drum de peste 2,000 de kilometri, redacţia PiataAuto.md a ajuns în Frankfurt şi este gata să dea startul transmiterii LIVE de ştiri direct de aici, de la cel mai grandios salon auto. În doar câteva ore va lua startul un lung şir de premiere mondiale, iar pulsul lumii auto va bate aici, la Frankfurt. Fiţi alături de noi pe parcursul următoarelor zile pentru ştiri auto non-stop, aduse direct de la Frankfurt de site-ul lumii auto din Moldova. Vă reamintim, că puteţi accesa secţiunea specială a site-ului nostru, dedicată doar materialelor de la Frankfurt:
new.piataauto.md/Frankfurt-2011/

În drumul nostru spre Frankfurt, am făcut şi o escală la Munchen, acasă la BMW, unde am avut ocazia să testăm cel mai fierbinte model al bavarezilor – Seria 1 M Coupe!

În urma exprimării repetate a dorinţei Dvs. de a vedea cât mai multe materiale video, corelate cu Salonul Auto de la Frankfurt, dar şi testele drive pe care le efectuăm în afara hotarelor ţării, suntem bucuroşi să vă anunţăm că testul Seriei 1 M Coupe va cuprinde atât
text şi foto, cât şi un material video picant, care vă va da şansa să simţiţi pe viu sunetul şi mişcarea celui mai veritabil BMW M al ultimelor timpuri! De asemenea, relatările noastre vor fi completate ulterior şi cu materiale video de la Salonul Auto de la Frankfurt!

Surprizele nu iau sfârşit aici! Urmează încă alte două drive teste fierbinţi şi intrigante!

Fiţi alături de noi!
COMENTARII (2)
G e o
Floreşti, Moldova
la 13 Septembrie 2011 - 16:08
uraaaaaaaaaaa.iata acum intradevar ceva formidabil...
0
0
GrandPremium
Chişinău
la 14 Septembrie 2011 - 01:54
super!ashtept tese noi!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!