Prima pagină  »  Ştiri  »  Sportivitate hibridă: Lexus GS F Sport
28 OCTOMBRIE 2011, 12:24
2,869
5
Sportivitate hibridă: Lexus GS F Sport
De Ilie Toma
3
GALERIE FOTO (37 IMAGINI)
Lexus va dezvălui, la 1 noiembrie, noul GS F Sport la SEMA, locul unde tuning-ul şi performanţa este la ea acasă. Packetul F Sport îi adaugă modelului o doză generoasă de agresivitate.

Trebuie să menţionăm că pachetul F Sport va fi disponibil pentru toate motorizările noului GS, inclusiv motorizarea hibridă. Lexus a dezvăluit ceva mai devreme versiunea GS 350 F Sport în Africa de Sud, iar acum, la SEMA, vine şi versiunea hibridă GS 450 h F Sport.

Ce aduce, de fapt, noua tendinţă Lexus, de a aplica pachete F Sport pentru modelele din gama sa? Mai multă agresivitate vizuală, îmbunătăţire de manevrabilitate, o uşoară reducere a greutăţii, dar nu şi creştere a puterii motorului.

În cazul noului GS 450h F Sport, bara de protecţie din faţă a primit prize de aer supradimensionate, iar în partea din spate a primit un spoiler. Lexus GS F Sport are şi ecartamente crescute, datorită unui set de jante exclusiv, de 19 inch. În interior, modelul primeşte o nuanţă exclusivă de roşu închis, precum şi inserţii de aluminiu. Scaunele din faţă sunt şi ele schimbate cu unele sportive. Volanul a primit şi el tapiţerie din piele perforată, iar pedalele – execuţie din aluminiu.

Vorbind de modificări tehnice, putem menţiona amortizoarele, care au fost modificate, şi folosesc lichid de vâscozitate reduse, iar barele de stabilizare au crescut în dimensiuni şi rigiditate.

Noul Lexus GS dispune de un selector a regimului de condus, cu poziţii predefinite: Eco, Normal, Sport S şi Sport S . În cazul pachetului F Sport, odată cu cuplarea regimului S se produc mai multe schimbări extreme: amortizoarele se întăresc considerabil, sistemul de direcţie îşi reduce raportul de transmisie cu 10%, iar maşina devine şi mai precisă în manevre.

Şi frânele suportă o modificare importantă, devenind mai uşoare, iar discurile de frână au fost modificate cu altele de diametru sporit.

Lexus nu a dezvăluit deocamdată preţul pachetul F Sport pentru GS.
COMENTARII (5)
Mihail
Chişinău
la 28 Octombrie 2011 - 16:28
"is niste urodine japonezele si fara gust ,far personalitate"...

=================================================
dam timpu a sa arate... vom vedea pe parcurs cum se va descurca un GREU intre GREI...
1
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 28 Octombrie 2011 - 22:58
oooooo da iata asta si asteptam de mult, imi amintesc cind mai era o stire despre lexus GS F si mi-a placut si acela dar in acea stire daca nu ma insel se spunea ca pe viitor se va lansa si GS F Sport si asta si asteptam(ce e drept nu e chiar aceea ce imi doresm) dar in fine masina e fosrmidabile,mie personal imi place!!!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Octombrie 2011 - 17:07
Nu prea accept eu tuning-ul la clasa bussines, insa acesta face exceptie. xD
Agresiv ca niciodata, nici nu-ti vine sa zici ca-i Lexus.

Mihai: Ba nu sunt urodine delok, sunt printre primele la design din lume, alaturi de germani si italieni. Sa te fi referit la "chinezoaice", eram de aceeasi parere cu tine.
0
0
Mihail
Chişinău
la 30 Octombrie 2011 - 21:10
VB_1One BA!!!! BA!!! dac te uti mai atent vei vedea ghilimelele! asta inseamna ca textu numi apartine! eu lam copiat din alta parte....
credcai inteles sensu... :()
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 31 Octombrie 2011 - 08:28
Ah daaa... nu am inteles eu dar, credeam ca vorbele iti apartin. Sorry!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!