Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW Forum Moldova împlineşte un an
28 NOIEMBRIE 2011, 16:51
3,786
2
BMW Forum Moldova împlineşte un an
De Valeriu Bahnaru
14
GALERIE FOTO (60 IMAGINI)
Ştim cu toţii că, uneori, pasiunea de automobile nu are hotare. Şi doar atunci când pasiunea pentru ele urcă până la apogeu, apare şi tendinţa de căutare a altor... pasionaţi şi îndrăgostiţi de aceleaşi automobil. Sau a unei mărci de automobile...

În foarte multe ţări ale lumii există zeci şi chiar sute de mii de cluburi auto, în care membrii lor se adună pentru a face schimb de experientă, a-şi etala automobilul şi evoluţia acestuia, sau pur şi simplu pentru a discuta despre interesele comune. Republica Moldova nu este o excepţie, găzduind şi ea câteva cluburi de acest gen. Unu din ele, şi anume BMW Forum, care înglobează un grup vast de pasionaţi ai mărcii bavareze, a împlinit un an de existenţă oficială, deşi perioada „neoficială” incipientă a fost mult mai lungă.

Întâlnirea de aniversare a avut loc sâmbătă, 26 noiembrie, pe teritoriul apropiat Circului, şi a adunat un numar impresionant de automobile BMW şi pasionaţi. Mai mult de 30 automobile bavareze, începând de la vechii „rechini” Seria 5, în caroserie E28, şi terminând cu contemporanul BMW X1, au bucurat privirea atât a proprietarilor, cât a trecătorilor curioşi. Asta e, bijuteriile bavareze, chiar dacă au o vârstă onorabilă, pot arăta excelent, dacă sunt şi bine întreţinute.

Oranizatorii au pregătit surprize pentru cei de la BMW Forum, dar şi pentru automobilele acestora. A avut loc şi o votare online, care a avut rolul să desemneze căştigători la câteva categorii: Newsmaker, Best Tech Support, Most positive user. La locul întâlnirii, au putut vota şi cei prezenţi, alegând automobilele preferate la o altă serie de categorii: Tuning – cel mai bine tunat exemplar la exterior, motor sau suspensie; Best Audio – automobilul cu cel mai bun sistem audio şi entertainment; Classic – cel mai îngrijit exemplar, dar fără modificări; şi, la final - Cel mai atrăgător automobil al serii.

Câştigătorii au primit în dar chipiuri cu emblema BMW Forum, diplome, postere şi câte un model în miniatură – BMW Vision EfficientDynamics Concept. Premiile au fost oferite de către importatorul oficial BMW Autospace, care a figurat în calitate de susţinător important al evenimentului. Spre finalul serii, a avut loc un show al motoarelor turate la maxim, cu mult fum şi cauciucuri incinse, după care membrii BMW Forum au savurat din două torte concepute în forma renumitei embleme BMW.

E admirabilă pasiunea pe care o naşte marca bavareză în rândurile publicului, făcând din simplii proprietari oameni pasionaţi, iar din cei care încă nu pot avea un automobil – oameni care au un scop bine determinat: să îşi realizeze visul de a deţine un BMW!
COMENTARII (2)
dima
Chişinău
la 28 Noiembrie 2011 - 17:08
super stirea, tortul a fost gustos, apropo sintem mult mai multi, ma bucur sa ma aflu si eu intre acesti baieti, bmwforum.md
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 29 Noiembrie 2011 - 23:47
Vreau si eu tort... xD
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!