Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz M-Class, powered in Russia
28 DECEMBRIE 2011, 17:58
2,978
4
Mercedes-Benz M-Class, powered in Russia
De Valeriu Bahnaru
8
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Ruşii de la TopCar – unul din cele mai inspirate ateliere de tuning din Rusia – au dezvăluit o versiune „corectată” a noii generaţii M-Class. În urma tratamentului, SUV-ul Mercedes-Benz a devenit cu adevărat bestial.

De fapt, cei de la TopCar au luat drept bază versiunea AMG a SUV-ului german, căreia i-au adus modificări semnificative de design. Versiunea de serie ML 63 AMG, în noua generaţie, nu mai aduce aripi la fel de evazate ca şi precedesorul său, element pe care TopCar s-a grăbit să îl corecteze. Nu formelor schilodite şi osoase, da formelor apetisante – asta par să fi spus cei de la atelierul rus de tuning.

Cu noile arcuri ale aripilor, Clasa M şi-a căpătat doza lipsă de agresivitate, iar partea frontală, modificată şi ea pentru agresivitate maximă, vine să completeze tabloul unui băiat rău. Şi bara de protecţie spate aduce elemente similare, redându-i SUV-ului o oarecare simetrie în abordarea sa agresivă.

După tradiţie, tratamentul de tuning i-a adus lui M-Class şi un set nou de jante supradimensionate, dar şi un interior mai elevat, imaginile căruia sunt deocamdată ţinute în secret.
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 29 Decembrie 2011 - 01:32
Iaka asa imi place!!!
0
0
Cornel
Chişinău
la 31 Decembrie 2011 - 18:16
Numi plac discurile... biaccccccc.... ))
0
0
Christian
Chişinău
la 30 Noiembrie 2013 - 08:59
totusi si nu am mai inteles de unde e tunerul TopCar , pe un site german scrie ca e situat in orasul frehen in germania si ca le tuneaza pentru clienti din russia , si nu inteleg de unde a aparut compania topcar
0
0
Christian
Chişinău
la 30 Noiembrie 2013 - 09:00
sinca topcar are parteneri care ii ajuta : Lumma Design , 9ff , ADV1 wheels , brembo brakes
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!