Prima pagină  »  Ştiri  »  Marele concept Lexus. Teasing-ul numărul 2.
21 DECEMBRIE 2011, 09:44
2,215
0
Marele concept Lexus. Teasing-ul numărul 2.
De Valeriu Bahnaru
2
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Lexus a dat publicităţii a doua imagine de teasing a conceptului unui nou sportcar, pe care producătorul japonez îl va aduce la Salonul Auto de la Detroit. După ce am fost intrigaţi cu un mic fragment al exteriorului, acum a venit timpul să aruncăm şi o privire scurtă în interior.

Se pare că designerii studioului Lexus din Newport Beach, California, au avut o inspiraţie deosebită pentru noua lor creaţie. Interiorul luxos este tapiţat cu piele în 3 nuanţe, iar plafonul este tapiţat cu piele Alcantara, acolo fiind prezentă şi o trapă de dimensiuni extrem de generoase.

Tunelul central este acoperit de inserţii din lemn şi aluminiu şlefuit, iar deasupra acestuia este poziţionată o cotieră suspendată. Consola centrală separă şoferul de pasagerul din dreapta, ca şi în cazul renumitei Toyota Supra de altădată.

Numele noului concept Lexus este ţinut deocamdată în secret, însă producătorul japonez declară că noua sa creaţie va reprezenta direcţia de design a viitorului mărcii. În acelaşi timp zvonurile despre o posibilă renaştere a legendei Supra sub aripa Lexus capătă intensitate...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!