Prima pagină  »  Ştiri  »  O nouă creaţie de tuning din Rusia: Porsche 911 Status Design
30 DECEMBRIE 2011, 07:38
2,374
4
O nouă creaţie de tuning din Rusia: Porsche 911 Status Design SD Spurt
De Valeriu Bahnaru
4
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
Atelierul de tuning Status Design din Moscova se poate lăuda cu un palmares destul de bogat, derivat din activitatea sa. Tunerii de acolo au modificat modele BMW, Mercedes-Benz, Aston Martin şi chiar un Bugatti Veyron, iar acum inspiraţia lor s-a materializat într-un Porsche 911, în caroserie 996.

Designul Porsche nu devine niciodată învechit, însă cei de la Status Design au decis, totuşi, să-i dea o alură mai modernă. Asftel, exemplarul tunat a primit o parte frontală preluată de la generaţia ulterioară a lui 911, în caroserie 997, inclusiv blocurile optice, bara de protecţie faţă şi spate şi pragurile laterale, preluate de la o altă companie de tuning renumită: Mansory.

Aripile faţă au fost turnate chiar în atelierul celor de la Status Design, tunerii ruşi redându-le formele complexe ale versiunii 911 GT1. Pe lateral au apărut şi prize de aer în stilul lui 996 Turbo, realizate din fibră de carbon. Acelaşi material a fost utilizat la realizarea corpului oglinzilor şi a spoilerului.

Designul expresiv este completat de o aerografiere generoasă a întregii caroserii, precum şi de un set nou de jante de 19 inch, vopsite în negru, cu o linie de contur albă. Tabloul este definitivat de două guri duble de evacuare, preluate de la TechArt.

Cei de la Status Design nu au uitat, însă, de interior. Acesta a primit o nouă tapiţerie în nuanţe de roşu şi negru. Tapiţeria scaunelor este accentuată de fire de aţă contrastantă, de culoare albă, la fel ca şi bordul. De asemenea, interiorul a primit şi inserţii din fibră de carbon, care şi-au găsit locul chiar şi pe volan.
COMENTARII (4)
G e o
Floreşti, Moldova
la 30 Decembrie 2011 - 13:39
Mi-a placut foarte tare salonul acesteo broscute minunate.
Vad ca in ultimul timp Rusii incep sa faca tuning,mai bine de s-ar apuca sa mai modifice vazurile ca nu sunt bune de nimic aceste masini.
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Decembrie 2011 - 14:06
imi pare ca rusul a prins la rapan, cum se mai spun, daca au trecut de la tuning-ul "отечественного автопрома" la asa un "особь" al strazilor. Dar pacat de zis... rezultatul e placut okilor si in special mie mi-a placut combinatia de nuante.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 30 Decembrie 2011 - 18:53
da da,combinatia e reusita,si acest roshu iti face treaba,masina acesta de parca e idn filmul "Sin Sity" Negru Rosu.
0
1
Christian
Chişinău
la 30 Noiembrie 2013 - 08:56
e bun tuningul la acest porsche dar numi place compania deoarcece are parteneri care ii ajuta : Novitec Rosso , Hartge , Carlsson, Mansory , G-Power , Vorsteiner ,Startech,Hamann,TechArt, ba chiar si Brabus . Cind se vor invata odata rusii sa faca singuri tuning la masini fara ajutorul altor companii ?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!