Prima pagină  »  Ştiri  »  Tuning pentru Caddy???
23 DECEMBRIE 2011, 09:01
2,728
4
Tuning pentru Caddy???
De Valeriu Bahnaru
1
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Cine crede că tuning-ul e potrivit doar pentru sedanuri şi hot-hatch-uri nebune, se înşeală. Vă amintiţi de bunul şi onestul Volkswagen Caddy, model din divizia comercială a celor de la Volkswagen, disponibil în formă de van de transport mărfuri sau chiar pentru transportul de pasageri?

Păi, şi-a mai amintit cineva de el. Şi nu oricine, ci o companie germană de tuning, pe nume MR Car Design, care a decis să-l treacă printr-un tratament serios.

Cireaşa de pe tort e noua suspensie pneumatică a maşinii, care permite celui de la volan să sporească sau să reducă garda la sol semnificativ, transformându-l pe Caddy într-un adevărat târâtor „low-rider”. Mai mult ca atât, garda la sol poate fi ajustată şi individual pentru fiecare dintre axe. Suspensia dispune chiar şi de un sistem automatizat, care poate modifica garda la sol în funcţie de viteză şi gradul de încărcare a maşinii.

Pentru ca Volkswagen Caddy să vină şi cu un aspect potrivit noii sale suspensii, cei de la MR Car Design au instalat un set nou de jante, de 19 inch, cu profil redus, vopsite într-o nuanţă de gri închis. Acestea sunt încălţate în anvelope 225/35 R19.

Cu un astfel de Caddy în serviciu, funcţia de şofer poate deveni extrem de întrebată... Ce ziceţi de compatibilitate lui Caddy MR Car Design cu drumurile din Moldova? Coborâm suspensia pe str. Grigore Vieru, reparată recent, şi o ridicăm la maxim pe toate celelalte?...
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 23 Decembrie 2011 - 11:40
dam si asta... ca cum ai pune ouale de gaina sa le cloceasca purcelu!
0
0
Crazywolf
Chişinău
la 23 Decembrie 2011 - 13:22
treb de dat ideie rushilor sa faca un ZIL-130 Lowrider :)))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Decembrie 2011 - 19:12
Crazywolf: taci ka amus s-or apuka nebunii... :))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Decembrie 2011 - 19:15
Prima data vad tuning la utilitara. Da pentru ce mai trebuie si asta? Ce ai sa cari pizza cu 200km/h sau ai sa te fintuiesti cu suspensia pneumatica pe drumurile noastre ca in clipurile lui Snoop Dog?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!