Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră: BMW X6 Facelift
27 IANUARIE 2012, 13:05
2,846
6
Premieră: BMW X6 Facelift
De Valeriu Bahnaru
7
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Din momentul apariţiei sale pe piaţă de acum 3 ani, BMW X6 a cucerit inimile a peste 150,000 de clienţi, experimentul „SUV-coupe” dovedindu-se, astfel, un succes incontestabil. Acum, a venit timpul şi împrospătării de la jumătatea carierei, noul BMW X6 facelift urmând a fi adus la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.

Bavarezii nu au modificat foarte mult exteriorul lui X6, principalele schimbări venind la nivelul blocurilor optice faţă şi spate, care au abordat noul stil al mărcii. Farurie de ceaţă au fost îndepărtate spre extremităţi, iar grila frontală a primit un contur cromat, în stilul noii Serii 3. Opţional, clienţii pot alege să-şi doteze maşinile cu faruri adaptive, preluate de pe super sportiva X6M.

În dotarea de bază, X6 a primit noi jante de19 inch, iar pentru o supraplată dimensiunea acestora poate creşte până la 20 de inch. X6 facelift va fi disponibil în 2 culori mate şi 8 metalizate, inclusiv noua nuanţă maro Marrakech Brown, ilustrată şi în imaginile alăturate.

În interior au apărut câteva noi tipuri de tapiţerii, care pot fi alese de clienţii mai pretenţioşi. Printre acestea se numără şi o tapiţerie din piele albă.

În lista motorizărilor şi-a făcut loc şi o versiune extra-conştientă faţă de mediu. Astfel, motorizarea xDrive 30d poate fi dotată cu tehnologia BMW BluePerformance Technology, care foloseşte aditiv AdBlue în sistemul de evacuare, neutralizând particulele nocive din gazele de eşapament. Datorită acestei tehnologii, motorizarea a devenit compatibilă cu standardele Euro 6, valabile din 2014.
COMENTARII (6)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 27 Ianuarie 2012 - 20:23
Mai reusit ca precedentul... Acest facelift imi aminteste de X-Trail, care tot dupa restyling a venit cu bare fata/spate mai "dutie"... Farurile ingustate arata destul de agresive, conturind stilul SPORT al lui X6. Grila pare preluata de pe X5 E70.
0
0
constantin
Bălţi, Moldova
la 27 Ianuarie 2012 - 21:56
Foarte mult imi place,e superba mama ei......
0
0
president_nicksson
Lausanne, Elveţia
la 27 Ianuarie 2012 - 23:58
nu vad mari diferente :(
0
0
Kristi
Chişinău
la 28 Ianuarie 2012 - 12:29
Managerii nu au ce face! Cheltuie milioane pentru a schimba putin farurile si jantele! Oamenii doresc schimbari radicale,chiar daca Bangle a plecat cu 2 ani in urma,BMW nu se intoarce la design sau specific si fenomenal de pe vremuri! Asta e parerea mea.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 28 Ianuarie 2012 - 17:23
Nustiu,nu mi-a placut niciodata, si nici in acest Facelift nu vad ceva care sa imi palca cu adevarat.
0
1
Mihail
Chişinău
la 29 Ianuarie 2012 - 16:49
miemi place... nas spune ca mai tare ca precedentul dar in general X6 pentru mine e foarte reusit... nush de ce in poze arata URITEL/MICUT da in natura (V NATURE) arata un MOSTRU MASCATEL ,.... respect bmw..
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!