Geneva 2012: Honda NSX
11 Martie 2012, 11:28
Honda NSX Concept vine şi în Europa, la Salonul Auto de la Geneva, după ce a debutat acum două luni pe continentul american, cu numele Acura NSX.

Conceptul prefaţează un viitor model sportiv de serie, care se va vinde în cele mai multe ţări drept Honda NSX, iar în unele regiuni drept Acura NSX. Nu ştim dacă va fi păstrată şi pe modelul de serie arhitectura cu motorul montat central a conceptului, însă ceea ce
demonstrează NSX Concept la Genevae gustul unei performanţe fără compromis.

Conceptul vine cu un sistem de propulsie hibrid electric, cu 3 motoare electrice şi unul V6 pe benzină. Două dintre motoare sunt poziţionate în roţile faţă şi, la abordarea în viteză a virajelor pronunţate, unul din acestea crează cuplu pozitiv, iar altul negativ, ajutând maşina să vireze astfel mult mai precis şi rapid. Cel de-a treilea motor ia locul
convertorului de cuplu obişnuit, şi e amplasat în imediata apropiere a transmisiei. În fine, motorul pe benzină îşi transmite forţa către puntea spate.

Deci, fanii Honda şi Acura au un motiv sincer de bucurie. Honda a confirmat oficial că un NSX de serie va apărea în cel mult trei ani şi va fi destinat celor mai entuziaşti fani ai condusului sportiv!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, din Geneva
3
2,937
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (2)
G e o
Floreşti, Moldova
la 11 Martie 2012 - 12:45
Uh cita agresivitate in acesta Honda. imi place nespus de mult dar tare imi mai aminteste de Audi R8. Dupa parerea mea ii mai frumos decit Lamborghini.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Martie 2012 - 14:16
Si iarasi concept, artatati-o odata in serie cum va arata... Ard de neradare.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!