Geneva LIVE: Bentley se joaсă de-a SUV-ul la Geneva
7 Martie 2012, 12:57
De ceva vreme bună, zvonurile despre un apropiat SUV Bentley au devenit tot mai intense. Iar la Salonul Auto de la Geneva Bentley a şi făcut marele pas, dezvăluind conceptul primul SUV din istoria mărcii, numit EXP 9 F.

Dacă vorbim de un Bentley, ar trebui să utilizăm termeni obişnuiţi pentru această marcă, precum „superlativ”, „divin”, sau „inspiraţie”. În realitate, Bentley a adus la Geneva o adevărată urâţenie de SUV, care pare să-şi bată
joc de întreaga istorie nobilă a mărcii britanice. Silueta acestuia pare preluată în raport de 99% de pe Range Rover Vogue, iar partea frontală e întra-atât de exagerată, încât te întrebi cui i-a venit în cap "minunata" idee de design. Agresivitatea exterioară e subliniată şi de jantele imense, de 23 de inch, cu care a fost echipat conceptul de la Geneva.

Totuşi, interiorul aduce un lux cât se poate de specific mărcii, cu inserţii de
lemn natural şi piele de o fineţe rară. Faţă de partea tehnică, însă, cei de la Bentley nu au decis deocamdată care dintre două motoare mari ale grupului VW s-ar putea încadra mai bine – cel de 6.0 litri W12, prezent pe Volkswagen Phaeton şi Audi A8, sau noul motor twin-turbo V8 de 4.0 litri. După cum declară reprezentanţii Bentley, chiar şi o motorizare hibridă ar fi posibilă.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
3
7,844
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (6)
G e o
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2012 - 13:48
mai mai mai...maimare prostie nu am vast uin lumea auto....asta da prsotie...asa de tare au marit fiecare detaliu incit ti re pare ca...nustiu ciond privesti acesta amsina de departe nicni prin cap sa iti treaca ca e un SUV....tevele de esapament sunt asade mati ca incape capul meu acolo si spatele e de la Range Rover. Si jantele acestea mari si spitele acestea asa multe..parca e un pork cind se mira de ceva...da ce asa comfort in el? ce e acolo nu inteleg? ce are in ea acesta masina? offf kuda katitza mir? nu imi place deloc. Dar farurile din spate parca arde niste jaratic acolo si am impresia ca au construito pentru copii nu pentru Bussinesmani offf
1
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2012 - 14:26
Asta ar fi cum cei de la Smart ar construi in Smart SUV xDDD
1
0
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 7 Martie 2012 - 15:22
desigur productia de serie se deosebeste deseori de concept....dar de obicei conceptele sunt foarte frumoase pe cind modelele de serie sunt mai 'domoale'....in cazul dat sper modelul de serie sa arate ceva mai bine decit conceptul, fiindca conceptul mi se pare si mie destul de urit.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2012 - 17:29
Acest Urod e frate cu Juke.
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2012 - 17:30
M-am referit la design, ka akus se gaseste vre-un destept sa spuna: "De ce compar Bentley ku Nissan-ul?"...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 7 Martie 2012 - 18:37
VB_10ne :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!