Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Geneva LIVE: Honda EV-STER

8 Martie 2012 - 13:13
Ilie Toma
Geneva LIVE: Honda EV-STER
Cum ar arăta o maşină sport adevărată a viitorului? Propulsie electrică? Tracţiune pe spate? O caroserie de roadster cu un centru de greutate coborât? Da, sunt exact ingredientele care au stat la baza conceptului Honda EV-STER, care şi-a făcut apariţia la Salonul Auto de la Geneva.

După modelul S2000, nu mai există îndoială că Honda ştie cum se fac roadster-ele adevărate, plăcute în condus. Acum, japonezii şi-au pus în aplicare acele cunoştinţe într-o formulă a viitorului, în care puterea nu mai vine dintr-un motor pe benzină, cu din unul electric.

Honda EV-STER a făcut uz din plin din materiale ultra-uşoare, pentru a câştiga eficienţă. Inginerii japonezi i-au montat modelului un set de baterii generos, de 58 kWh, care îi pot asigura maşinii o autonomie de aproximativ 160 km. Cel de la volan poate dirija chiar şi unele caracteristici în comportamentul maşinii, precum puterea motorului sau răspunsul suspensiilor.

Măsurând 3.57 metri lungime, 1.50 metri lăţime şi doar 1.10 metri înălţime, Honda EV-STER poate acceera de la 0 la 100 km/h în doar 5.0 secunde.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter