Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Geneva LIVE: Noul Audi A3

9 Martie 2012 - 08:22
Ilie Toma
Geneva LIVE: Noul Audi A3
De departe cea mai importantă premieră Audi de la Geneva este noua generaţie A3, modelul cu care Audi vrea să lase fără replică concurenţii din segmentul premium compact.

Chiar dacă designul noului A3 este oarecum predictibil în raport cu ultimele modele ale mărcii, acesta face totuşi un salt enorm faţă de predecesorul său. Cu o construcţie ce aplică pe larg materiale ultra-uşoare şi cu un set de motorizări ultra-eficiente, progresul prin tehnologie are toate şansele să tindă la poziţia de lider în segment.

Noua generaţie Audi A3 este, în medie, cu 80 kg mai uşoară decât cea precedentă. La momentul debutului, noul A3 vine cu trei motorizări, toate în patru cilindri. Două din ele sunt TFSI-uri, de 1.4 litri şi 1.8 litri, care dezvoltă 122 CP şi respectiv 180 CP. Cea de-a treia motorizare e materializată de un diesel TDI de 2.0 litri şi 150 CP. Pe parcursul acestui an, va apărea şi un diesel mai eficient, de 1.6 litri, care va avea un consum mixt de doar 3.8 litri la 100 km. Mai mult ca atât, Audi anunţă că lucrează şi la versiuni cu propulsie alternativă – una din ele pe bază de gaz natural comprimat şi alta gaz-hibrid.

Noul Audi A3 va ajunge cât de curând în showroom-urile europene, iar preţurile, anunţate pentru Germania, pornesc de la 21,600 Euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter