Geneva LIVE: Noul Mitsubishi Outlander
6 Martie 2012, 14:53
La 11 ani de la debutul primului Outlander, astăzi, la Geneva, îşi face apariţia oficial noua generaţie a SUV-ului japonez.

Acesta aduce noul limbaj de design al mărcii Mitsubishi, care vrea să
transforme marca japoneză într-una mai atractivă şi mai globală. Deşi primele poze ale SUV-ului înfăţişau forme oarecum ciudate, pe viu Oulander nu mai pare atât de excentric. E drept că silueta e cu mult mai alungită faţă de generaţia precedentă, fapt care, pe de o parte, îi redă mai mult dinamism, iar pe de alta, îi reduce din caracterul masculin de offroader.

I-am întrebat pe reprezentanţii Mitsubishi de la Geneva dacă şi-au
dorit un SUV mai „urbanizat”. Ne-au dat un răspuns diplomat, declarând că l-au dorit mai atractiv în ochii cumpărătorilor, dar s-au asigurat că acesta va fi în continuare capabil de aventuri off-road îndrăzneţe. De fapt, noul Outlander măsoară 4,655 mm în lungime, iar înăţimea sa este de doar 1,680 mm. De aici şi proporţiile ultra-lungi.

Reprezentanţii Mitsubishi ne-au dezvăluit şi gama de motoare cu care
noul Outlander va încerca să-i cucerească pe europeni. Asftel, sub capotă se va putea regăsi renumitul propulsor pe benzină, aspiat natural, de 2.0 litri, prezent şi pe actualul Outlander, dar şi pe Lancer X. Însă, sub capota lui Outlander, acesta va beneficia de un sistem nou de gestionare a valvelor, care îl va face mai eficient şi mai conştient faţă de mediu.
Cel de-al doilea propulsor disponibil pentru Europa provine de la PSA Peugeot-Citroen şi este un diesel de 2.2 litri, care dezvoltă o putere identică cu motorul pe benzină, de 150 CP.

Noul Mitsubishi Outlander va beneficia şi de o transmisie automată nouă, cu 6 trepte. De asemenea, japonezii au montat şi un sistem start/stop, care va ajuta SUV-ul să obţină indici oficiali de emisii mai mici.
Rusia va fi prima ţară în care va fi lansată noua generaţie Outlander. SUV-ul va fi disponibil în această ţară începând cu vara acestui an. Spre sfârşitul verii, Outlander va fi disponibil
şi în restul Europei, iar ulterior va ajunge şi în Japonia, China şi America de Nord
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
2
2,589
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (4)
G e o
Floreşti, Moldova
la 6 Martie 2012 - 15:00
Frumos,imi place. Asta si asteptam de cind piataauto a postat prima stire despre acst outlander. Dar nustiu cede nu e asa de agresiv,e facu prea cumintel,prea au intins ei liniile acstea.E cam plictisitor.Dar oricum e Superb!!!
0
0
Mihail
Chişinău
la 6 Martie 2012 - 16:17
miroase a francez la acest suv... sio bagat nas credca spurkaciunele :) (glumesc... nas spune ca rupe in general nissan... cu unele exceptii .. dar la ce pret isi scoate tovarul eu zic cai bine :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 6 Martie 2012 - 20:04
WAW... nam crezut niciodata ca Outlander poate fi atit de frumos si agresiv. Blocurile din spate imi aminteste de Impreza hatchback.
0
0
ionutz turcanu
Paris, Franţa
la 6 Martie 2012 - 20:31
Mihai:dapa daca cei de la mitsubishi nu mai au nimic idei..matinca ia afectat criza:) da dc spui ca francezii sau bagat?ei de obicei au niste designe deosebite care nu le inteleg toti da totusi sunt frumoase:)parerea mea in fine
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!