Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Geneva LIVE: Opel Mokka, noul SUV compact german

7 Martie 2012 - 14:09
Ilie Toma
Geneva LIVE: Opel Mokka, noul SUV compact german
Salonul Auto de la Geneva marchează un debut important pentru Opel, care îşi face simţită prezenţa într-un segment deosebit de important, cel al SUV-urilor compacte.

Acum mai bine de o lună, când au fost prezentate primele imagini cu Mokka, Opel anunţase că acesta va fi construit pe platforma lui Opel Corsa. Corsa? – ne întrebam noi... Nu e un model prea mic oare, pentru a-l face compatibil cu un SUV?

Am aflat însă o serie lungă de secrete, care se ascund în spatele proiectului Mokka, şi chiar am avut ocazia să avem o discuţie detailată cu cel care a fost implicat direct în conceperea noului SUV german. . Vom publica ulterior şi un interviu pe această temă, iar astăzi vă putem spune un prim secret: Mokka nu e construit pe platforma actualei Corsa, ci a celei viitoare, care va fi mai mare şi care a fost concepută din start pentru astfel de compatibilităţi. Astfel, să nu credeţi că Mokka e chiar un micro-SUV de talia lui Corsa. Ca şi lungime, noul SUV este aproape echivalent cu Astra.

Mai ştim că noul Mokka va beneficia de întreg spectrul de noi tehnologii Opel, de la sisteme de suspensie adaptivă precum FlexRide până la detalii de interior, precum scaune ortopedice sau materiale premium. Astfel, germanii îşi propun să aducă un pic mai mult decât o fac concurenţii lor la un preţ un pic mai corect decât al aceloraşi concurenţi.

Sună interesant, nu?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter