Hyundai hipnotizează online amatorii de experimente
21 Martie 2012, 10:30
Hipnotizarea prin ecranele televizoarelor este ilegală în cele mai multe ţări ale lumii. Nu însă şi cea online, mai ales dacă cei hipnotizaţi aleg de bună voie să fie supuşi unui astfel de experiment incitant.

Hyundai a decis să recurgă la o metodă extrem de îndrăzneaţă şi controversată pentru promovarea noului i30. Reprezentanţa olandeză a producătorului coreean l-a invitat pe unul din cei mai cunoscuţi specialişti în hipnoză, Peter Powers, să efectueze un exerciţiu de hipnotizare online, care i-ar face pe cei din faţa calculatoarelor
să se îndrăgostească de noul i30. Powers a hipnotizat iniţial trei doamne, pe care le-a făcut să îşi manifeste dragostea faţă de un exemplar Hyundai i30, aflat chiar lângă ele.

Acum, pe un site dedicat, Powers este gata să demonstreze tuturor doritorilor că îi poate hipnotiza online, îndrăgostindu-i de noul model Hyundai. Totuşi, pentru a participa la provocatorul experiment, trebuie să acceptaţi condiţiile de utilizare, conform cărora declaraţi că aţi atins vârsta de 18 ani şi nu suferiţi de nici o boală mintală.
Hyundai declară că, dacă ar intenţiona să difuzeze acest material video la televiziune, acest lucru i s-ar interzice peste tot în lume, fiind considerat ilegal. Totuşi, în mediul online nimic nu interzice experimentul, atât timp cât participanţii îşi declară intenţia proprie de a participa.

Ce spuneţi? Riscaţi să vă supuneţi hipnozei Hyundai? Site-ul dedicat acestui experiment este
http://hypnose.i30.nl/.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,558
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (4)
G e o
Floreşti, Moldova
la 21 Martie 2012 - 14:15
iiii nu ma luat deloc hipnotizarea lui,ma asteptam la ceva mai deosebit dar..poatre eca nu am inteles tot ce a spus...dar am inteles undeva 50% din ce a spus si nici un stress.
0
0
M-Leon
Chişinău
la 21 Martie 2012 - 16:11
Teatru...mai mult nimic :)
0
0
Christoph
Cahul, Moldova
la 21 Martie 2012 - 19:49
imi pare bine ca cineva intelege ..... teatru ...... :D:D: :))))))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 26 Martie 2012 - 23:56
prostii... nu alta
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!