Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz Gelandewagen facelift?

23 Martie 2012 - 09:33
Ilie Toma
Mercedes-Benz Gelandewagen facelift?
Ieri, Mercedes-Benz dezvăluia versiunea facelift pentru GLK, iar în una dintre imagini era prezent pe fundal şi un exemplar al legendarului G-Class, numit şi Gelandewagen. La o privire mai atentă, se poate observa că G-Class-ul din imagine are o serie de modificări estetice, neanunţate până acum, care ar putea însemna că în următoarele zile vom auzi şi un anunţ oficial vizavi de facelift-ul celui mai potent offroader din gama Mercedes-Benz.

Din imagine, se pot observa o pereche de LED-uri masive, care şi-au făcut loc sub farurile faţă. Anterior, astfel de LED-uri erau prezente pe versiunea tunată de cei de la Brabus a lui Gelandewagen. De asemenea, grila radiatorului are acum fâşii orizontale de altă configuraţie, deşi acestea au rămas tot trei la număr.

O altă modificare sesizabilă se face remarcată în cazul oglinzilor exterioare, care preiau stilul actual al modelelor Mercedes-Benz, cu incizii duble în corpul acestora. Modificările par să se oprească la un nou set de jante cu 5 spiţe. Se poate spune, aşadar, că e vorba de un facelift discret pentru G-Class. Unul care să nu-i deterioreze aura de offroader legendar, dar să-i confere o doză uşoară de modernism.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter