PiataAuto.md porneşte într-o nouă călătorie spre Salonul Auto de la Geneva
3 Martie 2012, 21:13
PiataAuto.md, de trei ani încoace, şi-a obişnuit publicul cu relatări directe de la cele mai importante saloane auto europene. Păstrăm şi în acest an tradiţia, şi pornim astăzi noapte spre Geneva pentru a fi acolo în zilele de 5, 6 şi 7 martie, când pulsul lumii auto mondiale va bate din Geneva.

În după-amiaza zilei de 5 martie, site-ul nostru va începe transmisiterea celor mai importante premiere de la Geneva, într-un ritm neîntrerupt pe parcursul zilelor de 6 şi 7 martie. Ca întotdeauna, deplasarea noastră la astfel de saloane auto este şi un prilej de a efectua reportaje şi materiale speciale, pe care le publicăm imediat după revenirea în ţară.
Cum călătorim sau cum ne-a dat iarna asta planurile peste cap…

În 2010 şi 2011, toate deplasările noastre le-am făcut la bordul automobilului nostru redacţional “specializat” deja în călătorii europene – Mercedes-Benz B-Class B170 NGT BlueEfficiency. În luna februarie a acestui an, însă, atunci când stabileam detaliile planului călătoriei din acest an, însă, ninsorile abundente din Moldova, România, dar şi întreaga Europă, ne-au făcut să ne gândim dacă deplasarea pe mii de kilometri la bordul unui Mercedes-Benz cu tracţiune pe faţă nu este o idee irealizabilă pe o astfel de zăpadă…

Am început să ne gândim la variante de alternativă. Avion, maşini 4x4, cam tot ceea ce poate rezolva problema. Însă deoarece redacţia noastră este o entitate de presă care se autofinanţează în raport de 100%, au contat şi costurile fiecărei variante de deplasare. Din păcare, varianta avionului, deşi e cea mai comodă, rămâne un lux absurd de scump pentru rutele ce pornesc din Chişinău, mai ales dacă e vorba de 2-3 membri ai redacţiei care ar trebui să ajungă în Geneva.

În final, două soluţii au rezolvat complementar problema noastră. Spre surprinderea şi onoarea noastră, BMW Group Germania s-a oferit să ne livreze un BMW X6 xDrive 40d direct de la uzină, din Munchen, cu care urmează să ne deplasăm din Munchen până spre Geneva şi Franţa, acolo unde ne este punctul final, iar la sfârşitul călătoriei, vom returna maşina
producătorului german. Tracţiunea integrală xDrive a celor de la BMW ne va asigura siguranţa mobilităţii pe cea mai mare parte a traseului nostru către Geneva şi înapoi, iar noi vom avea ocazia să cunoaştem un X6 cu cel mai puternic motor diesel din gamă
în cele mai diverse şi
intrigante condiţii!
AUTOFRAME-FM, distibuitor oficial Chevrolet şi Opel în Moldova, partener oficial

Cea de-a doua parte a ecuaţiei a fost rezolvată de distribuitorul oficial Chevrolet şi Opel în Moldova, care oferă redacţiei noastre suport financiar şi logistic pentru călătoria spre Geneva şi relatarea LIVE de acolo. Între timp condiţiile de drum în România au devenit ceva mai bune, iar redacţia noastră va urca, totuşi, la bordul B-Class-ului redacţional, fiind însoţită de echipa Chevrolet / Opel Moldova, care va călători la bordul unui Chevrolet Cruze. Astfel, cu două maşini în coloană, vom călători din Chişinău spre Munchen, unde vom schimba B-Class-ul pe X6-le oferi de BMW.

Ţinem să mulţumim echipei AUTOFRAME-FM pentru suportul acordat. Ne exprimăm profunda recunoştinţă şi faţă de BMW Group Germania, pentru suportul special pe care îl oferă redacţiei PiataAuto.md. Şi nu în ultimul rând, publicului nostru!

Vă aşteptăm în fiecare zi, non-stop pe site-ul nostu, pentru noi ştiri şi relatări LIVE din Geneva. Fiţi alături de noi!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
3
2,365
COMENTARII (9)
G e o
Floreşti, Moldova
la 3 Martie 2012 - 21:31
Multumesc PiataAuto pentru o asa placere oferita,sunteti cei mai tari. Am sa urmaresc in fiecare zi stirile,astept cu nerabdare.
1
0
kamy
Chişinău
la 3 Martie 2012 - 22:52
Daca totusi va duceti cu B-class-ul pina in Munchen de ce nu continuati cu el si pina in Geneva si Franta pina la final:). Problema ce depinde de zapada este sau poate sa fie pina ce esiti din Romania, si cum intrati in Ungaria e curat si nu poate sa fie vb de vreo problema din acest punct de vedere;) Si asa ca nui acesta motivul)) insa daca vi se ofera aceasta ocazie de X6 am invedere..vedeti sa nu o ratati...si la final sa ne spuneti si noua cum a fost;)
1
0
Mihail
Chişinău
la 4 Martie 2012 - 10:40
piataauto nui prima data cind bmw e mult prea gentil cu voi .... (cu mare respect pentru BMW)
tucma de aceea de ce nu vindeti mb vostru... si luativa un BMW ... asa cei de la BMW vor avea un repect mai mare pentru voi.... :)

succes... as vrea si eu sa lucrez vintro redactie :)
apropo in ce limba vorbiti cu nemtii?
0
0
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 4 Martie 2012 - 13:01
drum bun!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Martie 2012 - 16:41
Drum bun si succese! Noi va asteptam mai des cu stiri impresionante! Cu stima si respect!!!
0
0
petro
Chişinău
la 4 Martie 2012 - 21:43
succese si cale verde....
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 5 Martie 2012 - 06:22
Drum bun !!! Astept cu nerabdare informatii + poze despre Dacia Lodgy. Astept si alte informatii despre Hyundai, Kia etc Masinile de cocalari nu ma intereseaza ...
0
2
OPC
Chişinău
la 6 Martie 2012 - 13:56
http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/lodgy/
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 6 Martie 2012 - 20:19
Piataauto: Va rog mult sa ma bukurati ku vreo stire despre Subaru, in special Impreza. Mersi anticipat!!!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!