Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: urmaşul lui Mitsubishi Colt a fost dezvăluit!

30 Martie 2012 - 08:25
Ilie Toma
Premieră: urmaşul lui Mitsubishi Colt a fost dezvăluit!
Mitsubishi a dezvăluit urmaşul compactei Colt la Salonul Auto de la Bangkok. În majoritatea ţărilor asiatice, modelul va purta numele Mirage, însă numele pentru Europa nu a fost deocamdată anunţat oficial. Noua generaţie a modelului compact Mitsubishi este mai lungă şi mai lată decât actualul Colt, însă producătorul japonez promite că aceasta va fi şi mai uşoară, fapt care va contribui la eficienţa ei. Noul Colt măsoară 3,710 mm lungime, 1,665 mm lăţime şi 1,490 mm înălţime, iar ampatamentul este egal cu 2,450 mm.

Principala motorizare va fi reprezentată de un propulsor pe benzină de 1.2 litri (1,193 cm cubi), capabil să livreze 78 CP la 6,000 rpm şi 100 Nm la 4,000 rpm. Propulsorul ar urma să indice un consum mixt de 5 litri/100 km. Acesta va putea fi cuplat atât la o transmisie manuală în 5 trepte, cât şi la una automată cu raport continuu variabil.

Actuala generaţie Colt a înregistrat vânzări în descreştere pronunţată mai ales după facelift-ul care i-a adus faţa “Jet Fighter”, în 2011 fiind vândute doar 31,263 de unităţi în întreaga lume. Dacă Colt-ul destinat Europei era produs până acum în Olanda, la uzina NedCar din Born, de ceva vreme Mitsubishi a anunţat că va sista producţia la aceasta uzină şi o va expune la vânzare pentru suma simbolică de 1 euro, cu condiţia ca eventualul cumpărător să îşi asume obligaţia de a nu concedia personalul de acolo. Prin urmare, noua generaţie Colt nu va mai fi produsă în Europa. Una din uzinele confirmate este chiar cea din Thailanda, din regiunea Laem-Tabang.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter