Chevrolet intră în parteneriat cu Manchester United
31 Mai 2012, 10:51
Chevrolet şi echipa britanică de fotbal Manchester United vor anunţa astăzi demararea unui parteneriat de lungă durată, în cadrul căreia Chevrolet va avea rolul de partener oficial al clubului britanic.

Manchester United se poate mândri cu unii din cei mai pasionaţi fani şi suporteri, iar Chevrolet a văzut în clubul britanic ocazia perfectă de a veni în centrul atenţiei unui număr mare de entuziaşti ai sportului. Numărul estimativ al fanilor Manchester United la nivel global ajunge la aproape 660 milioane!

Pe de altă parte, acum două săptămâni, General Motors a anunţat că retrage un buget de 10 milioane de
dolari, prevăzut iniţial pentru promovarea pe reţeaua socială Facebook, declarând că efectul real asupra deciziilor de cumpărare a consumatorilor, obţinut din publicitatea de pe Facebook, este unul nemeritat de mic în raport cu sumele investite. Tot atunci, General Motors anunţa că nu îşi reduce bugetul de publicitate, ci îl va reorienta spre alte căi de
promovare. În acest context, decizia celor de la Chevrolet de a intra în parteneriat cu Manchester United, pare un a fi un pas cât se poate de inspirat.

Parteneriatul celor de la Chevrolet şi Manchester United este semnat pentru o perioadă iniţială de 5 ani.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,811
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!