Mitsubishi dă startul producţiei modelului ASX în SUA
18 Iulie 2012, 10:15
Cererea excepţional de mare pentru Mitsubishi ASX în SUA i-a făcut pe japonezi să extindă producţia modelului pentru prima dată pe teritoriul SUA, la uzina din Illinois.
Numit în SUA Outlander Sport, SUV-ul compact al celor de la Mitsubishi, pe care noi îl cunoaştem drept ASX, este cle mai bine vândut model al mărcii pe continentul nord-american. Odată cu
startul producţiei în SUA, ASX va avea şi un preţ extrem de atractiv pentru clienţii americani, care începe de la doar 19,170 dolari SUA.

Uzina din Illinois va produce cel puţin 50,000 de exemplare Mitsubishi ASX anual, fiind capabilă să-şi sporească eventual producţia până la 70,000, dacă cererea va continua să crească.
Producţia locală va asigura toate livrările modelului în showroom-urile americane, iar restul producţiei va fi exportat în ţările din regiune. Uzina din Japonia, care asambla până acum modelul, va continua să îl asambleze.

Mitsubishi ASX a trecut de curând printr-un facelift discret în SUA, care i-a retuşat designul părţii frontale şi a celei posterioare, i-a îmbunătăţit suspensia spate şi transmisia automată şi i-a adăugat mai multe dotări atractive.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,382
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!