Premieră la Paris: Chevrolet Trax
14 August 2012, 16:45
Chevrolet a anunţat astăzi că piesa sa de rezistenţă pentru apropiatul Salon Auto de la Paris va fi Trax – noul SUV compact al mărcii. Modelul este construit pe aceeaşi platformă tehnică a celor General Motors, împărţită de
Opel Mokka şi Buick Encore. Totuşi, Chevrolet Trax a primit modificări semnificative de design, care i-au asigurat o personalitate proprie.

Chevrolet ţine să ne reamintească cine a inventat SUV-urile, acum 77 de ani. Da, anume americanii de la
Chevrolet au fost primii care au lansat în 1935 modelul Suburban Carryall, iar de la acesta a şi evoluat până astăzi ideea de SUV. Deci, Chevrolet nu duce lipsă de experienţă în construcţia de SUV-uri, iar noul Trax are un background solid asigurat.

Măsurând 4,248 mm lungime, şi având un ampatament de 2,555 mm, noul Chevrolet Trax va fi disponibil atât cu tracţiune pe faţă, cât şi cu tracţiune integrală. Sub capotă se vor regăsi motoare pe benzină de 1.4 litri turbo şi 1.6 litri, precum şi un diesel de 1.7 litri. În Rusia şi mai multe ţări CSI va fi disponibil şi un propulsor aspirat natural, pe benzină, de 1.8 litri.

În ciuda dimensiunilor compacte, Chevrolet Trax va oferi un portbagaj cu un volum demn, de 358 litri. Prin rabatarea banchetei spate, volumul util de încărcare va putea fi crescut considerabil.
Noul SUV compact
Chevrolet va ajunge în showroom-ul din Moldova către luna ianuarie a anului viitor. Distribuitorul local Chevrolet promite un preţ extrem de atractiv pentru noul model.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,705
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 14 August 2012 - 18:22
Pretul ku siguranta va fi unul mic ca de obicei... dar iata motorasul de 1.4 litri nu inspira incredere... e prea mikut pentru asa masina si turbina nu va putea da rezultate marete.
1
0
Uberzilla
Bălţi, Moldova
la 14 August 2012 - 20:10
1.2, TSI, Skoda Yeti... nu-ti spune nimic :P
Merge lumea, care m-ai pune si cite o cutie automata, si nu prea se pling :)
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 August 2012 - 12:12
Acum nu se pling ca masinile inka sunt noi, dar mai apoi va aparea si insuficienta de putere. Motoarele mici sunt bune, dar puse pe masini usoare, dar aceast Chevy delok nu demonstreaza contrariul... Cele mai bune motoare cred eu ca vor fi benzinarul de 1.6 litri si diesel-ul de 1.7 litri. I-a intreaba-te ce zice oare motorasul de 1.2 TSI de la Yeti cind masina e incarcata si masa ei totala este de 1890kg? Gifiie saracul...
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!