Mazda6 Wagon va debuta la Salonul Auto de la Paris
10 Septembrie 2012, 09:12
După premiera mondială a noii Mazda6 la Salonul Auto de la Moscova, capitala franceză va avea parte de debutul versiunii Wagon a noului model japonez. Odată cu anunţarea acestei premiere, Mazda a publicat şi primele imagini oficiale clare cu noua Mazda6 Wagon.

Ca şi sedanul, noul break Mazda6 se poate lăuda cu o siluetă foarte dinamică, posteriorul maşinii aducând mai degrabă a un shooting brake decât a un wagon clasic. Veşti bune, deci, pentru cei care pun mare accent pe designul atrăgător.
Noua Mazda6 Wagon va fi expusă la Paris în motorizare diesel 2.2 SKYACTIV-D. Japonezii au mai confirmat disponibilitatea a alte două motoare pe benzină, de 2.0 litri şi 2.5 litri, ambele dotate cu injecţie directă.

Primele exemplare Mazda6, în caroserie sedan şi wagon, vor ajunge în showroom-urile europene către sfârşitul acestui an.
PiataAuto.mdIlie Toma
5
2,742
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (3)
Robert
Bucureşti, România
la 10 Septembrie 2012 - 11:09
Imi place si wagon-ul i sedanul.Dar cel mai mult imi place fiabilitatea motoarelor.Din punctul asta poate fi o investie,insa o masina care sufera la capitolul imagine in Europa,unde marcile japoneze nu primesc atata atentie pe cat merita.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 10 Septembrie 2012 - 20:46
Wow...imi place mult si unversalul. E minunat. Da chiar in general marcile Japoneze universale sunt facute cu gust.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 Septembrie 2012 - 20:50
Mazda 6 are ceva special... si anume designul futuristic si stilat ce o face sa se deosebeasca putin de restul fratilor din gama. Asta si-i confera rolul de "capsuna" de pe torta marcii.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!