Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Volvo V40 Cross Country

19 Septembrie 2012 - 11:55
Ilie Toma
Premieră: Volvo V40 Cross Country
Volvo a dat startul unei noi clase de break-uri cu capacităţi de trecere sporită, prin lansarea lui V70 Cross Country în anul 1997, evoluat mai apoi în actualul XC70. Acum, capacităţile sporite de offroad migrează şi spre segmentul compact, Volvo anunţând astăzi lansarea noului V40 Cross Country.

Noul Volvo V40 Cross Country este, aşa cum sugerează şi numele, un model evoluat din modelul V40, având o gardă la sol sporită, bare de protecţie stilizate cu zone mari acoperite cu plastic, pentru o mai bună protecţie pe teren accidentat. Totuşi, noul model nu vine cu pretenţii prea mari de offroad, aşa cum o face XC70, ci se limitează la un grad niţel mai sporit de trecere.

Aceste predillecţii sunt confirmate şi de disponibilitatea atât a versiunilor cu tracţiune integrală, cât şi a celor cu tracţiune exclusiv pe puntea faţă. De fapt, doar motorul de top T5, de 2.5 litri turbo şi 254 CP, va fi cuplat la un sistem de distribuţie a cuplului pe patru roţi. Pe lângă acesta vor mai exista alte două motorizări pe benzină, şi încă două diesel, cu tracţiune pe două roţi.

Noul V40 Cross Country va fi asamblat la uzina Volvo din Ghent, Belgia, iar producţia la lua startul în luna noiembrie 2012.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter