Un nou episod Land Rover Experience în Moldova, cu offroad, peşte şi mămăligă
22 Octombrie 2012, 12:16
Land Rover şi aventura sunt aproape sinonime. Tocmai de asta, în toată lumea pasionaţii Land Rover nu evită să se avânte în escapade offroad, departe de asfalt şi civilizaţie şi mult mai aproape de natură, pe care le numesc întotdeauna simplu: Land Rover Experience. Şi în Moldova pasionaţii de automobile Land Rover împart aceleaşi predilecţii, întrucât în fiecare an aceştia se adună într-un loc îndepărtat de capitală şi gustă din performanţa maşinilor lor.
Un nou astfel de episod a avut loc sâmbătă, 19 octombrie, episod la care a avut onoarea să participe şi redacţia noastră. Zeci de exemplare Land Rover s-au aliniat pentru a respira din aerul proaspăt al naturii... Organizatorii evenimentului, showroom-ul Land Rover Moldova, au adus şi mai multe automobile de test, printre care s-au numărat Evoque, Discovery 4 şi Freelander. Acestea au putut fi
conduse pe un traseu de offroad special de toţi doritorii! Filmul unui astfel de traseu, parcurs de noi, îl puteţi vedea mai jos.

Şi deoarece acţiunea are loc în Moldova, iar Land Rover nu se sfieşte niciodată de lucrurile fireşti şi naturale,
escapada Land Rover Experience a fost condimentată cu mâncare de peşte proaspăt şi, desigur, mămăligă, pregătită în cantinăţi imense!

Pe lângă experienţele plăcute de la eveniment, participanţii la escapadă au avut ocazia să se familiarizeze şi cu
două noi propulsoare de sub capota lui Evoque şi Discovery 4, dar şi să afle o parte din planurile Land Rover pentru viitoarele motorizări şi modele.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,982
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!