Vladislav Rusnac, noul Director Rompetrol Moldova
22 Octombrie 2012, 12:08
Din 8 octombrie 2012, noul Director General al companiei Rompetrol Moldova este Domnul Vladislav Rusnac. Anterior, această poziţie a fost deţinută de Dl. Cătălin Crăciun, care va continua să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Rompetrol Group.

Vladislav Rusnac are 36 de ani și este absolvent al facultăților de Relații Economice Internaționale și Bănci și Finante din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova. Dl. Rusnac activează în cadrul Grupului Rompetrol din 2006, deținând funcția de Director Financiar al Rompetrol Ucraina până în 2007, iar în perioada 2007-2012 - cea de Director General al Rompetrol Ucraina.

Rompetrol Moldova, divizia de retail a Grupului Rompetrol activează pe piața
din Moldova din 2002. Rompetrol Moldova deține o rețea de 47 stații si gestioneaza un depozit de carburanti din Chișinău, fiind al cincilea operator ca mărime. Întreg necesarul de benzină şi motorină al companiei este asigurat de activul principal al Grupului Rompetrol, rafinăria Petromidia din Năvodari, România.

Pe lângă cele 47 de staţii de distribuţie, compania mai deţine 4 staţii care comercializează exclusiv GPL, situate în nordul Moldovei, cât şi capacităţi de stocare situate la Târnova. Aceste active au fost incluse în portofoliul companiei în 2011, prin preluarea activităţii companiei MoldInterGaz, subdiviziune a Rompetrol Gas. Datorită acestei achiziţii, compania a început comercializarea de GPL în aproape jumătate din staţiile operate.
Grupul Rompetrol operează peste 1.000 de puncte de alimentare în 6 ţări Europene, cum ar fi: România, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Franţa şi Spania, urmând să dezvolte operaţiuni Retail şi în Turcia si Ucraina.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Rompetrol Moldova
1
4,185
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!