BEMAX winterDIESEL – combustibilul de iarnă de la BEMOL
18 Decembrie 2012, 12:20
În orice perioadă a anului BEMOL ofe-
ră combustibil doar de inaltă calitate,
ce corespunde standardelor de emisii
EURO 5. Acest combustibil a fost
creat utilizând aditivul de performanță
KEROPUR®, care este produs de una
din companiile leader în industria petro-
chimică - BASF (Germania).

Compania BEMOL comercializează combustibil BEMAX Winter Diesel pe tot parcursul perioadei reci a anului, timp în care unele motoare alimentate pe bază de combustibil Diesel se confruntă cu anumite dificultăți de funcționare. Aceste probleme apar din cauza formării cristalelor de parafină care pot bloca filtrele de combustibil. Toate varietățile de combustibil Diesel conțin parafină care, în stare normală, reprezintă o substanță lichidă care intră în componența combustibilului. Această substanţă este considerată drept un component important al combustibilului Diesel, datorită caracteristicilor sale de a spori cifra cetanică, (oferind mai multă putere motorului). Totuși, atunci când combustibilul Diesel se răceşte într-o măsură suficientă, parafina începe să se cristalizeze (se formează cristale solide de parafină). Combustibilul BEMAX Winter Diesel previne acest proces chiar și în condițiile în care valorile temperaturii ating nivelul de peste -20C, protejând astfel motorul autovehiculului Dumneavoastră de dificultățile de alimentare cu combustibil ce pot apărea din cauza blocării filtrului. Combustibilul BEMAX Winter Diesel conține aditivi cu funcție dublă: aceștia mențin cifra cetanică
înaltă (motorul nu pierde din putere) și modifică temperatura - limită de filtrabilitate (TFL) – temperatura minimă la care cristalele de parafina sunt destul de mici pentru a trece prin filtrul de combustibil. Utilizarea acestor aditivi încetinește viteza de cristalizare, astfel, același combustibil (după aditivare) poate avea o performanță satisfăcătoare în condiții de valori scăzute de temperatură fără a afecta performanța motorului.

BEMAX Winter Diesel este elaborat să asigure funcționarea normală a motorului în condiții de temperatură de cel puțin -20°C.

Datorită componentelor speciale, BEMAX Winter Diesel deține și următoarele proprietăți de exploatare:

Siguranță și performanță datorită efectul de curățare “Clean Up”
Acest efect se manifestă prin înlăturareadepunerilor de funingine din duzele de injecţie şi supapele de admisie. Utilizarea de lungă durată va rezulta în formarea unei pelicule fluide protectoare, astfel prevenind
depunerea funinginei. De asemenea, combustibilul conține un inhibitor de coroziune, care protejează piesele metalice de rugină pe întregul sistem de aprovizionare. Utilizarea BEMAX Winter Diesel va îmbunătăţi procesul de pornire, va reduce zgomotul și vibrațiile de motor şi va dezlănțui puterea motorului.

Economia combustibilului
Utilizarea noului combustibil reduce considerabil cheltuielile pentru întreţinerea motorului. În acelaşi timp, proprietățile de lubrifiere a combustibilului BEMAX Winter Diesel reduc fricțiunea pistonului de peretele cilindrului.

Protectia mediului
Combustibilul BEMAX Winter Diesel contribuie la reducerea emisiilor nocive. Proprietățile de curățire și protejare a motorului sporesc eficienţa combustiei şi ajută la menţinerea unui mediu înconjurător curat.

Pentru mai multe informaţii şi sfaturi
pentru exploatarea motoarelor diesel în
perioada rece a anului accesaţi
bemol.md
2
2,907
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!