Noul Lexus LS F SPORT, lansat în Europa
17 Decembrie 2012, 12:10
Versiunea cu aspect sportiv şi cu
ţinută mai dinamică a noului Lexus LS
– F SPORT – tocmai a fost lansată pe
continentul european. Aceasta vine cu
o suspensie pneumatică mai coborâtă,
diferenţial cu alunecare limitată de tip
Torsen, rigiditate torsională
îmbunătăţită, sistem activ de
stabilizare şi, desigur, un design mult mai condimentat.
Cu alte cuvinte, deşi e o limuzină luxoasă, Lexus LS F SPORT e creat pentru cei cărora le place locul de la volan şi nu prea vor să se lase conduşi de şoferi angajaţi. Garda la sol a maşinii a fost coborâtă cu 10 mm, graţie noilor setări ale suspensiei, iar braţele de stabilizare au fost îngroşate şi ranforsate, pentru a-i reda maşinii o şi mai bună ţinută de drum.
Ediţia F SPORT este disponibilă atât pentru versiunile cu tracţiune spate, cât şi cele cu tracţiune integrală a noului Lexus LS. Versiunea cu tracţiune spate LS 460 F SPORT e echipată cu diferenţial Torsen pe puntea spate, care distribuie cuplul într-un mod şi mai sportiv între cele două roţi, astfel încât maşina să capete un caracter sportiv şi mai pronunţat în
virajele strânse. Versiunea hibridă LS 600hL vine echipată şi cu un sistem de stabilizare activă a maşinii, menţinând întotdeauna poziţia orizontală a vehiculului, prin compensarea activă a forţelor de apăsare în fiecare din roţi, în viraje, astfel încât maşina să rămână
neclintită şi să ofere confort suprem. Toate versiunile F SPORT vin echipate şi cu un sistem mai performant de frânare, provenit de la Brembo.

Ediţia F SPORT dispune şi de padele de schimbare manuală a treptelor,
montate lângă volan. Versiunea LS 460 F SPORT are şi un sistem de amplificare a sunetului motorului, care pune în accent potenţialul V8-ului de sub capotă, iar la retrogradarea manuală a treptelor transmisiei, cu ajutorul padelelor, eşapamentul scoate un sunet specific celor mai nărăvaşe modele sportive.
Noul Lexus LS F SPORT este disponibil atât în versiuni cu ampatament standard, cât şi ampatament alungit. Preţurile ediţiei F SPORT nu au fost deocamdată anunţate.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,224
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (4)
GRED
Chişinău
la 17 Decembrie 2012 - 14:52
In sfarsit spatele imi place si la Lexus... Important ca nu seamana cu cel "jucaush" al modelelor Toyota!
".... vine echipată şi cu un sistem de stabilizare activă ... astfel încât maşina să rămână neclintită şi să ofere confort suprem .... " - Iata p-u asta Lexus e ceia p-u ce "ma dau in vant" :)
0
0
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 17 Decembrie 2012 - 17:59
Lexus-ul e Lexus...Fara cuvinte.
0
1
Mihail
Chişinău
la 17 Decembrie 2012 - 22:29
GRED da lexus cam mereu a avut un spate mai "agresiv" (nu jucaus) si destu lde frumos... :)

ce sa spun... aparat aparat "_"
0
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 20 Decembrie 2012 - 18:14
Pentru asta si a fost creata marca de catre Toyota, pentru a pune accent pe eleganta si a remarca trasaturile sobre... Ku toate ca e o marca tinara, inka multi au de tras invataturi de la Lexus.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!