Michael Schumacher, pilot de karting
30 Ianuarie 2013, 08:45
A fost de 7 ori campion mondial la Formula 1. S-a retras din marele sport şi după o pauză de 4 ani a revenit în Formula 1. Au urmat 3 ani nereuşiţi, iar la finele anului trecut şi-a anunţat retragerea definitivă. Desigur, vorbim de Michael Schumacher.

Puţini sunt cei care ştiu că pilotul nu a încetat să practice karting-ul – sportul de la care a început – chiar şi atunci când cariera sa de Formula 1 era în
apogeu. Acum, la o vârstă de 44 de ani, după ce şi-a anunţat retragerea din Grand Prix-ul mondial, pilotul german şi-a anunţat planurile de viitor.

Pe lângă faptul că va fi pilotul de teste al companiei italiene TonyKart, specializată în producţia kart-urilor, se pare că Schumacher are planuri serioare de a reveni în competiţiile oficiale de karting, inclusiv de a participa la campionatele
internaţionale! Mai mult ca atât, pilotul german îşi doreşte şi să construiască un nou circuit specializat de karting în apropierea oraşului Koln, Germania.

S-ar putea ca această "revenire la origini" a lui Schumacher să le dea bătăi de cap piloţilor de karting, deşi există şi unele presupuneri precum că Michael Schumacher va avea doar câteva participări relaxante, fără a-şi pune ca scop obţinerea unor titluri.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,782
COMENTARII (3)
GRED
Chişinău
la 30 Ianuarie 2013 - 09:34
Foarte Bine! Nici o data sa nu te lasi doborat de varsta! Faci orce numai sa te misti ! Chiar daca gurile rele o sa zica uite unde a auns... Bine ca nu se droghiaza sau faci ras din banii care-i are... ca alti mari campioni ... Este o legenda VIE si asa va ramane... acuma are vrea multi sa se intreaca cu el ... mai putini voiau atunci pe timpuri ... Paralela o fac intre el si Mike Tyson ... care acuma fiecare potlogar vrea sa-l ia in ring .. dar atunci in glorie nu se prea avantau sa-l bata :)
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 30 Ianuarie 2013 - 16:08
Imii aduk aminte kum ii tineam pumnii lui Schumacher si Barrichello in fiece simbata la califikari si duminika la curse... :-)) Mare imi era ciuda cind il vedeam pe Alonso printre primii... :-))
0
1
G e o
Floreşti, Moldova
la 31 Ianuarie 2013 - 22:36
Eu stiu ca Shumacher chiar si autnci cind era primul la F1 se ducea des la carting pentru ca acolo el acumula experienta:)
Nu sunt iubitor de F1 si nu stiu pe nimeni de acolo si ce maisni participa..chiar deloc nu ma intereseaza:) putine efecte sunt aici:)
Dar stiua ca Shumacher a facut acolo buna treaba.
Pe el cartingul la ajutat mult;)
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!