Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Start de comenzi pentru noua generaţie Toyota Auris în Moldova. Cât costă?

29 Ianuarie 2013 - 15:26
Ilie Toma
Start de comenzi pentru noua generaţie Toyota Auris în Moldova. Cât costă?
Noua generaţie Toyota Auris este deja disponibilă şi pentru clienţii din Moldova. Distribuitorul oficial Toyota în Moldova, Centrul Toyota Chişinău „Continent”, a deschis lista de comenzi pentru noul model.

Noul Auris va fi disponibil pe piaţa moldovenească în trei motorizări – două dintre care vor fi pe benzină. Sub capota noii generaţii Auris se va regăsi motorul de 1.33 litri, cu 99 CP la activ, dar şi propulsorul de 1.6 litri, capabil să livreze 132 CP. Pe lângă aceste două benzinare, noua generaţie Auris va fi disponibilă, în premieră pentru Moldova, şi în versiune hibridă Auris HSD, care va aduce un sistem de propulsie ce combină un motor pe benzină de 1.8 litri, cu ciclu Atkinson, şi un electromotor, care va indica un consum oficial de 3.7 litri/100 km.

Noua generaţie Auris se mândreşte cu o inginerie puternic evoluată şi un confort îmbunătăţit. Suspensia spate a noii generaţii e una de tip dublu-link, cu braţe în formă de „A”, care vor garanta o manevrabilitate superioară şi un confort sporit. De asemenea, transmisia automată cu 4 rapoarte de pe generaţia precedentă a fost înlocuită cu o nouă transmisie automată, cu raport continuu variabil.

Noul Auris a devenit şi mai mare, crescând în dimensiuni cu 5 cm. La interior, calitatea materialelor a crescut considerabil, favorizând o atmosferă premium la bord.

Cât costă noua generaţie Toyota Auris în Moldova? Cea mai accesibilă versiune, cu motorul de 1.33 litri pe benzină sub capotă, cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte, costă 12,490 euro. Cea mai accesibilă dotare, dar cu motorul de 1.6 litri, costă 14,560 euro, fiind cuplată de asemenea la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Aici însă şi dotările standard sunt mai generoase. Versiunea de 1.6 litri, cu transmisie automată, costă 16,020 euro. În fine, o veste excelentă pentru cei cărora le pasă de consum şi eficienţă este faptul că versiunea hibridă Auris HSD, disponibilă doar cu transmisie automată, costă doar 21,830 euro!

Mai multe informaţii puteţi obţine în showroom-ul Toyota, situat în Chişinău, pe str. Arborilor 17/1 (Viaduc). Informaţii detaliate despre noua Toyota Auris puteţi obţine şi la numărul de telefon 022-791-477.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter