Prima imagine cu Mercedes-Benz CLA 45 AMG, deconspirată într-un joc video
22 Februarie 2013, 07:49
Modul în care „scapi” primele imagini cu un nou model poate fi o adevărată provocare pentru un producător, întrucât un teasing bun poate creşte exponenţial interesul pentru un nou model. Unii îşi scot bolizii semicamuflaţi, aşteptând ca vreun paparazzi să îl prindă în obiectiv, alţii o fac mai subtil, şi-l „scapă” într-un nou joc video popular.

Sony Computer Entertainment a dezvăluit acum câteva ore noul joc video „Driverclub”, pregătit să opereze cu recent anunţatul PlayStation 4. Şi, ca să vezi minune, unul din cele mai picante modele din joc e chiar viitorul Mercedes-Benz CLA 45 AMG! Şi asta în timp ce producătorul nu a publicat nici o altă imagine oficială cu acest model şi nici măcar nu l-a confirmat oficial până acum. Odată cu dezvăluirile celor de la Sony, şi cei de la Mercedes-Benz au fost „nevoiţi” să confirme că noul CLA 45 AMG va
debuta public la Salonul Auto de la Geneva, alături de noul A 45 AMG.

Ca şi A-Class AMG, noul CLA 45 AMG va adăposti sub capotă un motor
turbo de 2.0 litri şi 360 cai-putere. Deocamdată, noul motor al celor de la Mercedes-Benz este cel mai puternic motor cu patru cilindri din lume!
PiataAuto.mdIlie Toma
6
2,855
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (5)
GRED
Chişinău
la 22 Februarie 2013 - 12:01
A ma pățit asa o companie cu jocurile nu? Posibil sa fi fost special strecurata informația ...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 22 Februarie 2013 - 16:35
Nu imi place la mercedes liniile exterioare laterale...parca e trist....nustiu ucm merge totul in jos...te descurajeaza nustiu ucm...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 22 Februarie 2013 - 17:22
Interesant kum e joaca? :-D :-D :-D
0
0
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 22 Februarie 2013 - 19:25
GRED: in articol peste tot cuvintul "scapat" e luat in ghilimele si dupa text mi se pare clar ca nu a fost o scapare ci o intentie. Producatorii jocului cu siguranta nu au dreptul sa faca asa ceva fara acordul celor de la Daimler.

Pagina oficiala de facebook a MB a postat ieri aceasta poza. Pun pariu ca si articolul dat defapt provine de la un press realease oficial.
0
0
GRED
Chişinău
la 25 Februarie 2013 - 08:37
Eugen> De acord.
Ghitisor> Vreau sa vad in realitate cum va arata ... A class de pe poze nu-mi placea - in realitate insa e arata super. Nu vorbim de pretz ca e exagerat - chiar din cale afara... Pina la urma sa si-l cumpere cine are bani :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!