Hyundai Grand Santa Fe, grand-SUV-ul coreean de la Geneva
5 Martie 2013, 11:12
Recent, în testul nostru drive cu Hyundai Santa Fe, menţioam că în momentul lansării noii generaţii în SUA, coreenii au declarat că vor exista două versiuni distincte de caroserie, una standard şi una ceva mai lungă, pentru a adăposti mai bine 7 locuri la bord. Atunci când Santa Fe a fost adus în Europa, însă, cea de-a doua versiune nu a mai ajuns şi Santa Fe-ul obişnuit a reuşit să adăpostească fie 5, fie 7 locuri la bord, în funcţie de dotări.
Acum, această „nedreptate” europeană s-a rezolvat. Hyundai tocmai a dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva noul Grand Santa Fe, care nu e decât acea versiune mai lungă oferită americanilor, dar adaptată pentru europeni, cu un detalii de
design ceva mai rafinate. Desigur, Grand Santa Fe oferă şi mult mai mult spaţiu interior, pe al 3-lea rând de scaune putând sta acum nu doar copiii, ci şi maturii ceva mai masivi!
Producţia lui Grand Santa Fe va începe în aprilie la uzina Hyundai din Ulsan, Coreea de Sud. Deci, în următoarele luni, aşteptăm noul grand-SUV coreean în showroom-uri!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
2
2,274
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 Martie 2013 - 15:38
Se fac vazute cel de-al 3-lea rind de scaune la exterior, modifikind tare ampatamentul.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!