Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar va dezvălui cea mai puternică limuzină de lux la New York

21 Martie 2013 - 09:35
Ilie Toma
Jaguar va dezvălui cea mai puternică limuzină de lux la New York
Ofensiva celor de la Jaguar din ultimii ani e de-a dreptul fascinantă. Dacă odinioară britanicii lăsau neocupate mai multe nişe unde concurenţii lor germani aveau performanţe destul de bune, acum Jaguar se impune ambiţios în tot mai multe segmente, provocând germanii şi chiar depăşinu-i adeseori!

Audi are un S8 cu 520 cai-putere sub capotă pentru cei care vor o limuzină de lux cu super-putere sub capotă. BMW nu are un M7, dar şi cei 544 cai-putere ai versiunii 760i nu sunt deloc de neglijat. Mercedes-Benz are o putere identică de 544 CP pe modelul S 63 AMG...

Acum întră în joc şi Jaguar, cu noul XJR, care vine cu şi mai multă putere decât concurenţii săi germani – 550 CP! Puterea vine de la un motor V8 supercharged, cu compresor mecanic, iar odată cu motorul ultra-performant, noul XJR a primit şi un şasiu cu setări modificate, pentru a face faţă noului potenţial dinamic.

Mai multe informaţii despre parametrii tehnici ai noului Jaguar XJR vor fi făcute publice săptămâna viitoare, odată cu debutul public al noului model la Salonul Auto de la New York.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter